Juventus kan fyre Bendtner

Den italienske storklub har formentlig ret til at sende den skandaliserede danskere retur til Arsenal – men vælger sikkert at dysse skandalen ned, vurderer italiensk medie

Bendtners dumheder i København nåede hurtigt til Torino. (Foto: AP)
Bendtners dumheder i København nåede hurtigt til Torino. (Foto: AP)

Nicklas Bendtner risikerer ikke bare bøde, frakendelse af kørekortet og omverdenens fordømmelse.

Juventus-angriberen står reelt også til en fyreseddel i Juventus, der kontraktligt har ret at skippe danskeren retur til Arsenal, hvis han ikke overholder en række moralske regler – uden for den bane, han yderst sjældent har slidt græstørvene på.

- Juventus kan formentlig opsige kontrakten, men det er også sandsynligt, at klubben vælger ikke at gøre det – fordi man gerne vil bevare et godt forhold til Arsène Wenger og Arsenal. Og fordi, der trods alt er så kort tid tilbage af sæsonen, siger en italiensk pressekilder, der følger Juventus dagligt.

Læs også:

Se også: Ekspert: Bendtner god for dansk fodbold

De sidste to år har Juventus ud over standard-kontrakterne, der bliver stemplet af det italienske fodboldforbund, haft sideløbende kontrakter med spillerne, der dikterer vilkår for opførsel uden for banen – alt fra forbud mod skiferier, motorcykelkørsel og til noget så simpelt som at passe sengetider og ikke sove over sig.

Læs også:

Se også: Tidligere landstræner: Bendtner er for dum

Vreden er voldsom i Juventus, hvor vice-sportschef, dirigente sportivo, Fabio Paratici var den første, der fik nys om den natlige skandale i Kongens København. Paratici tog straks kontakt til Nicklas Bendtner, der fluks blev beordret til at stille i Torino til forklaring senest mandag.

Læs også:

Se også: Bendtner knaldet for spritkørsel

De stribede italienere kan selvsagt ikke være tilfredse med, at den evigt skandaliserede dansker midt i sin genoptræning får lov til at tage på forlænget weekend i Danmark – for så at lave overtrådt på både færdselsregler og sprut-kodeks.

Specielt når man repræsenterer en af Italiens største klubber.

- Hvis det overhovedet skulle have været en mulighed senere på foråret, så er det nu ret sikkert, at Bendtner ikke kommer til at spille så meget som et sekund mere for Juventus, siger den italienske pressekilde til Ekstra Bladet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere