Inter på desperat pensionist-jagt

Inter leder med lys og lygte efter en erstatning for langtidsskadede Diego Milito - fodboldpensionister som John Carew, Ruud van Nistelrooy og Angelos Charisteas er i spil

John Carew har senest spillet i West Ham, men tilbød i januar at vende tilbage til Aston Villa (billedet), som han repræsenterede i fire sæsoner. (Foto: AP)
John Carew har senest spillet i West Ham, men tilbød i januar at vende tilbage til Aston Villa (billedet), som han repræsenterede i fire sæsoner. (Foto: AP)

Da Diego Milito i torsdags pådrog sig en alvorlig knæskade i Europa League-opgøret mod rumænske Cluj, blev panderynkerne meget dybe i Inter.

Dermed mangler der en bomber i truppen - og Milano-klubben er tilsyneladende desperat.

Læs også:

Se også: Stort slag: Inter-topscorer ude for sæsonen

For uden for transfervinduet er der ganske begrænset materiale at hente.

Den italienske sportsavis Corriere dello Sport mener dog at vide, at storklubben kigger i retning af hollandske Ruud Van Nistelrooy, græske Angelos Charisteas og norske John Carew.

Læs også:

Se også: Inter straffet for Balotelli-hetz

Ingen af de tre har spillet fodbold på højeste niveau siden sidste sæson, men John Carew har dog luftet tanken om en tilbagevenden til livet som professionel fodboldspiller. Nærmere betegnet

- Jeg kunne godt spille gratis for Aston Villa, men der er nok mange hindringer i vejen for, at det skal ske, sagde Carew til den norske avis Dagbladet så sent som i januar.

Inter ligger i øjeblikket på femtepladsen i Serie A, 12 point efter Juventus på førstepladsen.

1 af 3 Ruud van Nistelrooy indstillede i forsommeren sin karriere efter et ophold i Malaga. Nu vil Inter hente pensionisten til Milano som korttidserstatning for Diego Milito. (Foto: AP)
2 af 3 Angelos Charisteas ahr ikke haft så meget gang i karrieren de seneste år. Han stoppede helt i sommer efter en sæson hos Panetolikos i hjemlandet Grækenland. (Foto: AP)
3 af 3 John Carew har senest spillet i West Ham, men tilbød i januar at vende tilbage til Aston Villa (billedet), som han repræsenterede i fire sæsoner. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere