Superscoring af Totti tryner Juventus

Francesco Totti gav AS Roma sejren i kampen mod topholdet Juventus

Francesco Totti sørgede med sin smukke scoring for de kriseramte romeres første sejr i Serie A i dette kalenderår. (Foto: AP/Alessandro Tarantino)
Francesco Totti sørgede med sin smukke scoring for de kriseramte romeres første sejr i Serie A i dette kalenderår. (Foto: AP/Alessandro Tarantino)

Francesco Totti blev endnu en gang helten for AS Roma, da 'Prinsen af Rom' lørdag aften med et drøn af et langskud hamrede sejrsmålet hjem for romerne i 1-0-sejren over topholdet Juventus hjemme på på Stadio Olimpico.

Den 36-årige playmaker opfangede en løs bold 20-25 meter fra målet og hamrede den direkte op i krogen til stor jubel for hjemmepublikummet, der for en sjælden gangs skyld fik skovlen under Juventus.

Og så kunne Totti lade sig klappe fra banen nogle få minutter før tid efter sin Serie A-scoring nummer 224 for Roma, som han debuterede for tilbage i 1993!

Læs også:

Se også: Balotelli slog til igen

Samtidig scorede han for tiende gang i Serie A på Juventus-keeper Gianluigi Buffon, hvilket ingen har præsteret før ham, og han er nu blot en scoring fra at tangere Gunnar Nordahls 225 mål og blive den næstmest scorende i Serie A.

Flest mål er legendariske Silvio Piola noteret for med 274 mål for Novara, Juventus, Torino, Napoli og Pro Vercelli i perioden 1929 til 1954.

Roma-sejren var på ingen måde ufortjent mod et Juventus-mandskab, der hakker en smuile i det for tiden i den hjemlige liga, og Napoli kan med sejr søndag over Sampdoria skære Juves forspring i toppen ned til blot to point før de sidste 13 spillerunder.

AS Roma rykker efter den første sejr i syv kampe i Serie A op på syvendepladsen før rundens øvrige kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere