Balotelli slog til igen

Super-Mario scorede sit fjerde mål i tre Serie A-kampe for AC Milan siden skiftet fra Manchester City

AC Milans to målscorere - Parmas Gabriel Paletta, der var så uheldig at score selvmål, og Mario Balotelli. (Foto: AP/Antonio Calanni)
AC Milans to målscorere - Parmas Gabriel Paletta, der var så uheldig at score selvmål, og Mario Balotelli. (Foto: AP/Antonio Calanni)

Mario Balotelli slog fredag aften endnu en gang til for AC Milan, da han scorede til 2-0 i 2-1-sejren over Parma i den italienske Serie A.

Det var den kontroversielle angribers fjerde scoring i tre ligakampe for milaneserne siden januar-skiftet fra Manchester City.

Først i de sidste sekunder af overtiden fik Parma reduceret til slutresultatet i en kamp, hvor gæsterne ellers var godt med i første halvleg, mens AC Milan til gengæld var klart bedst efter 1-0-scoringen seks minutter før pausen, da Gabriel Paletta var så uheldig at blive noteret for et selvmål.

Læs også:

Italiensk fodbold - 13. feb. 2013 - kl. 13:50 TV: Balotelli i 'slagsmål' med holdkammerat

12 minutter før tid afgjorde 'Super-Mario' så reelt kampen med scoringen til 2-0, da han sendte et skruet frispark direkte i mål efter at have vist farlighed ved flere situationer i løbet af kampen.

AC Milan rykker med sejren op på tredjepladsen i Serie A - men stadig 11 point efter førende Juventus, der lørdag møder AS Roma på udebane

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere