Frederik Sørensen: Bliver helst i Bologna

Bologna har økonomiske problemer, og derfor har det på rygteplan forlydt, at klubben skulle sælge Frederik Sørensen, der dog håber på at blive

I slutningen af oktober forlød det, at Bologna bliver nødt til at sælge Frederik Sørensen for at lappe de økonomiske huller, der er i klubben.

Den 21-årige dansker skulle allerede have tiltrukket sig interesse fra klubber i England og Tyskland, men selv ved han ikke noget om et eventuelt salg.

- Det er klart, at klubben har økonomiske problemer, men det er ikke noget, jeg tænker på overhovedet. Så må vi se, hvad de siger, og hvad der sker, men det er ikke noget, som jeg har hørt mere om. Jeg har godt læst nyheden, men der bliver ikke snakket mere om det, sagde han til tipsbladet.dk ved gårsdagens træning med U/21-landsholdet.

Han er lige nu delejet af både Bologna og Juventus, for hvem han har spillet 19 kampe. Det ligger dog ikke umiddelbart lige for, at han skal vende tilbage til den klub, der hentede ham til Italien.

- Lige nu ser jeg ikke mig selv i Juventus, fordi der er stor konkurrence om pladserne, og jeg foretrækker at spille, siger han og understreger, at han helst vil blive der, hvor han er.

Startet seks kampe i træk
- Hvis det rigtige tilbud kommer, så er det da interessant, men jeg har det godt i Bologna, og jeg kunne også godt tænke mig at fortsætte der efter transfervinduet. Lige nu tænker jeg kun på Bologna og vil rigtig gerne blive der, men hvis nu det er, skal det være det rigtige tilbud for både klubben og for mig.

Frederik Sørensen er i øjeblikket inde i en fin udvikling, efter han begyndte sæsonen med at være skadet. Nu har han startet seks kampe i streg, og han er godt tilfreds med, hvordan det går både personligt og for klubben.

- Jeg er kommet tilbage fra en ankelskade på tre måneder, men nu er jeg mere eller mindre fast mand på holdet, så det er dejligt endelig at være tilbage skadesfri og har vundet et par kampe. Jeg mangler stadig lige et par kampe, men det ser lidt bedre ud, end det gjorde for bare ti dage siden. Vi vokser som hold, og nu her når jeg har fået et par kampe, vokser jeg også selv.

Næste chance for at spille og vokse endnu mere er på fredag og næste tirsdag, hvor det danske U/21-landshold spiller to vigtige EM-kvalifikationskampe i Bulgarien og Andorra.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere