Dansk Inter-talent vil spille mere

Danske Patrick Olsen glæder sig over at være blevet i Inter, men savner samtidig spilletid

Patrick Olsen savner spilletid. (Foto: AP)
Patrick Olsen savner spilletid. (Foto: AP)

Danske Patrick Olsen fik sin debut for Inters førstehold den 4. december i en pokalkamp, og den tidligere Brøndby-spiller er ivrig efter at få mere spilletid. 

- Det kilder meget efterhånden. Jeg savner spændingen og adrenalinsuset, og så kan det ikke undgås, at man kommer til at mangle nogle af de taktiske ting og de hurtige reaktioner, der kommer i kampene, siger Olsen til BT. 

Se også: Juve-stjerne langer ud efter Inter og Milan

I sommer blev 19-årige Olsen rådet fra flere sider til at søge væk fra Inter på en lejeaftale for at få mere spilletid. Men talentet valgte at blive i storklubben og træne med stjerner som Diego Milito, Javier Zanetti og Rodrigo Palacio, og det fortryder danskeren ikke. 

- Det var godt, jeg valgte at blive i Inter. Det har givet mig debut og et halvt års træning med fantastisk dygtige spillere og en stab af Italiens bedste trænere. Det har lært mig meget, og nu ved jeg, hvad det kræver både fysisk og mentalt at være med i en storklub.

Se også: Champions League-helt vil forlænge med Inter

Der har tidligere været spekuleret i, at Olsens manglende spilletid på førsteholdet måske skyldes, at Inter skal betale Brøndby omkring 4 millioner kroner, når talentet får sin debut i Serie A. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer