Juve-træner: Ser ingen smutte

Antonio Conte vil beholde alle sine spillere i Juventus, men anerkender, at det ikke udelukkende afhænger af ham, om spillerne bliver eller smutter i januar

Mirko Vucinic har været rygtet til Old Trafford, Paul Pogba er på ønskelisten i de største europæiske klubber, og Andrea Pirlos kontraktsituation er stadig meget usikker. 

Men selvom der er tvivl og rygter om Juventus-spillernes fremtid i Serie A-klubben, ønsker træner Antonio Conte ikke at slippe nogle af sine spillere, når transfervinduet åbnes i januar. 

- Jeg vil ikke stoppe nogen, hvis de vil væk, men står det til mig, forbliver truppen intakt, siger Conte ifølge goal.com.

Se også: Juve-stjerne langer ud efter Inter og Milan

Især Andrea Pirlos fremtid i Juventus diskuteres flittigt i Italien. Midtbanespillerens kontrakt med klubben løber ud til sommer, og en forlængelse skulle angiveligt afhænge af, hvorvidt Antonio Conte fremover vil spille mere offensivt, end klubben gør nu. Det vil Conte dog ikke lade sig diktere af. 

- En træner er som en skrædder. Han må bruge de materialer, han har ved hånden. 

Se også: Dansk Inter-talent vil spille mere

- Da jeg kom til Juventus, begyndte vi at spille 4-2-4 med offensive kanter, men da Pirlo kom ændrede jeg for klubbens skyld taktik igen, siger Conte. 

Juventus fører Serie A med fem point ned til Roma og hele ti point ned til Napoli på tredjepladsen. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer