Agent: Balotelli vil væk fra Milan

Mario Balotelli vil væk fra AC Milan og kan ifølge sin agent, Mino Raiola, være på vej til Chelsea

Er 'Super Mario' allerede træt af Milano? (Foto: AP)
Er 'Super Mario' allerede træt af Milano? (Foto: AP)

AC Milan har 13 point op til førerholdet Juventus i Serie A, det er røget ud af Champions League, og kvalifikationen til næste års turnering ser mere end svær ud. Og klubbens dårlige resultater skulle nu have fået stjerneangriberen Mario Balotelli til at ønske sig væk fra San Siro. 

- Mario Balotelli vil væk fra AC Milan til januar, siger italienerens agent, Mino Raiola, ifølge The National. 

Se også: Juve-træner: Ser ingen smutte

Den italienske storklub afviste ellers i går rygterne om et forestående Balotelli-exit, men det bekræfter angriberens agent altså nu. 

Og hvis klubben er villige til at slippe sin topangriber, vil han helt sikkert ikke få svært ved at finde sig en ny klub. Især i London mangler Arsenal og Chelsea angribere, der kan få netmaskerne til at blafre, og sidstnævnte klub er da også en angriberens muligheder, afslører agenten Raiola. 

Se også: Dansk Inter-talent vil spille mere

- Chelsea er en mulig destination, men vi har ikke fået noget konkret bud, og jeg kan ikke kommentere på, om vi har været i kontakt. 

Balotellis iltre temperament vil nok holde nogle klubber fra at købe angriberen, men i Chelsea hedder manageren Jose Mourinho, og han har før tøjlet Balotelli. Den portugisiske træner havde Balotelli under sine vinger, da de begge var i Inter fra 2008 til 2010. 

- Balotelli og Mourinho kan blive genforenet, for de skiltes ikke på dårlig fod. De har holdt kontakten ved lige, og der er en gensidig respekt imellem dem, sagde Raiola til Italia 1 tilbage i oktober. 

Se også: Juve-stjerne langer ud efter Inter og Milan

Angriberen er for øjeblikket på ferie i Dubai, hvor også flere af Chelseas ledere opholder sig i forbindelse med Globe Soccer Conference. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer