OB overvejer Juventus-danskers fremtid

OB har endnu ikke besluttet, om klubben vil udnytte muligheden for at købe Jacob Barrett Laursen fri af Juventus, men sportsdirektør roser backen for hans indsats i klubben hidtil

OB's venstreback Jacob Barrett Laursen har været uheldig i denne forårssæson. Tidligere på foråret pådrog han sig en hjernerystelse i en kamp mod Viborg, og senest måtte han udgå af fynboernes opgør mod FC Vestsjælland med en ankelskade, og det er endnu uvist, om han kommer i kamp igen.

Men det er ikke kun den nære fremtid, der er uvis for venstrebacken. Det er endnu heller ikke afklaret, hvor hans fremtid som fodboldspiller ligger. Jacob Barrett Laursen er udlejet fra Juventus til OB for resten af denne sæson, og på Fyn har man endnu ikke taget stilling til, hvad der skal ske efter sæsonen. OB overvejer således stadig situationen.

- Inden så længe skal vi have en snak om, hvordan det ser ud med vores spillere. Der er vi ikke endnu, men han har været et frisk pust her, og så har han været uheldig et par gange, men derimellem har han lavet mange gode ting og bidraget meget. Men vi skal huske på, at han er på en lejeaftale fra Juventus, og det er dem, der har råderetten over ham, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

I forbindelse med lejeaftalen mellem Juventus og OB, meldte den italienske klub ud, at OB har en købsklausul på den unge back. Selvom Jacob Barrett Laursen kun har været med i seks Superliga-kampe for OB i denne sæson, er fynboerne tilfredse med nordjydens præstationer, men Jesper Hansen slår fast, at der endnu ikke er truffet nogen afgørelse om spillerens potentielle fremtid i OB.

- Vi skal vende det internt og med spillerne også, inden vi melder noget ud om det. Han har efterladt et positivt indtryk. Han kom nede fra Italien, og der skulle ske noget nyt, men han er jo stadig en helt ung spiller, som har været igennem en udvikling i OB. Det er gået rigtig godt, og så må vi se, hvordan det udvikler sig, siger han.

OB afventer billeder fra en scanning, der skal afgøre, hvor slemt det står til med Jacob Barrett Laursens ankelskade, og det forventes, at der er en afklaring senere i dag.

0 kommentarer
Vis kommentarer