Roma stoppede Milan-festen

Miralem Pjanic scorede et flot mål i Romas 2-0-sejr over formstærke Milan. Hovedstadsklubben lægger nu lidt pres på Juventus i toppen

Gervinho og Roma fortsætter de fine takter i Serie A. Fredag blev det til sejr over AC Milan. (Foto: AP)
Gervinho og Roma fortsætter de fine takter i Serie A. Fredag blev det til sejr over AC Milan. (Foto: AP)

Roma har spillet en flot sæson i Serie A, men alligevel har de hele tiden haltet lidt efter Juventus. Inden denne runde havde Roma således otte point op til Juventus på førstepladsen, men i aften slog romerne hjemme Milan med 2-0 og lægger dermed igen lidt pres på førerholdet.

Nøglemomentet i Romas sejr på hjemmebanen kom et par minutter inden pausen.

Midtbanespilleren Miralem Pjanic er blevet rygtet væk i forbindelse med et skifte til en større klub, og i aften viste han hvorfor med sit mål til 1-0.

Se også: Roma kan presse Juventus til pointrekord i titelkamp

Han driblede fire mand i et flot løb direkte mod Milans mål og sendte Roma i front et par minutter inden pausen med en flad afslutning, og så så det ud til at blive en kamp op ad bakke for Milan i anden halvleg.

Efter pausen havde Milan da heller ikke skarpheden til at vende opgøret til egen fordel. Til gengæld var der endnu mere i Roma denne fredag, og midtvejs i halvlegen lukkede Gervinho kampen med scoringen til 2-0.

Nederlaget i aften er selvfølgelig skidt nyt for Milan. De kæmper en helt anden kamp i tabellen end Roma, og efter en skuffende sæson er holdet på det seneste kommet ind i en rigtig god stime med fem ligasejre i træk.

Se også: Milan rykker: Femte sejr i træk

Den blev altså ødelagt i aften, og dermed er femtepladsen, som giver adgang til Europa League, pludselig et stykke væk for Milan.

I toppen kan Juventus genoprette forspringet på otte point på mandag, når de gæster bundholdet Sassuolo.

0 kommentarer
Vis kommentarer