Laudrup-fund på plads i Napoli

Swanseas Michu har længe været sat i forbindelse med Napoli, og nu er skiftet en realitet

(Foto: Alberto Saiz/AP)
(Foto: Alberto Saiz/AP)

Da Michael Laudrup blev ansat i Swansea i sommeren 2012 var et af danskerens første indkøb angriberen Michu. Umiddelbart ingen bemærkelsesværdig handel, men spanieren tog Premier League med storm i sin første sæson, og havde en stor andel i walisernes succes.

I sidste sæson kneb det til gengæld for både Swansea og Michu. Og siden Laudrup tidligere på året blev fyret i klubben, har det ligget i kortene, at Michu snart skulle være fortid i klubben.

Napoli har være nævnt interesserede ved flere lejligheder, og italienernes klubpræsident, Aurelio De Laurentiis afslører nu, at Michu fremover trækker den lyseblå trøje over hovedet.

- Velkommen til Michu, skriver De Laurentiis på sin Twitter-konto.

Om Michu kommer til Napoli på en lejeaftale eller en permanent kontrakt melder historien endnu ikke nået om, men hvis rygterne prædiker sandt, tyder det på, at italienerne i første omgang må nøjes med at have fornøjelsen af Michu på en midlertidig aftale.

Kampen ude mod bundrivalen fra West Ham blev tabt med 0-2 efter en frygtelig indsats. Den oplevelse blev den sidste for Laudrup i sædet som manager i Swansea. Foto: Zuma Press Sport og Spil Se hvilke spillere, der dolkede Laudrup i ryggen

0 kommentarer
Vis kommentarer