Handel kollapsede efter præsentation

En af dette års mere pinlige transferhistorier står AC Milan for, da de kom til at præsentere Jonathan Biabiany for tidligt, hvorefter handlen faldt til jorden

Jonathan Biabiany får ikke muligheden for at juble med de øvrige Milan-spillere, efter hans skifte faldt til jorden (Foto: ANSA)
Jonathan Biabiany får ikke muligheden for at juble med de øvrige Milan-spillere, efter hans skifte faldt til jorden (Foto: ANSA)

Alt var på plads og aftalt, da Parmas angriber Jonathan Biabiany skulle sendes til AC Milan på transfervinduets sidste dag. Det troede de fleste i hvert fald.

Klubberne var enige om en pris på være 36 millioner kroner plus Christian Zaccardo og derfor kunne Biabiany posere i Milans farver med et halstørklæde, da den italienske storklub bekræftede handlen.

Klubberne havde dog lige glemt én vigtig detalje: Christian Zaccardo var ikke enig med Parma om de personlige detaljer i en kontrakt, og da han aldrig blev det, faldt handlen til jorden med et brag.

Se også: Van Ginkel officiel i AC Milan

Den 32-årige forsvarsspiller ville nemlig ikke skifte klub, og så kunne Biabiany pludselig ikke komme til Milan.

Og for at gøre ondt værre, var der efterfølgende ikke meget sympati at hente for Biabiany hos Milans vicepræsident Adriano Galliani:

- Jeg synes, det er synd for Biabiany, men Zaccardo sagde nej til Parma, og sådan er livet, lød det tørt fra Galliani efterfølgende.

Se også: Torres bliver præsenteret i Milan lørdag

0 kommentarer
Vis kommentarer