Makienok så målfest fra bænken

Juventus og AS Roma fortsætter deres parløb i Serie A, mens Palermo uden Simon Makienok tog point fra Napoli på udebane

Duvan Zapata og Gökhan Inler jubler over en scoring mod Palermo onsdag. (Foto: AP)
Duvan Zapata og Gökhan Inler jubler over en scoring mod Palermo onsdag. (Foto: AP)

Simon Makienok er ikke blevet overanstrengt af spilletid i sin første tid på Sicilien, og det blev heller ikke i aften, at den tidligere Brøndby-spiller for alvor fik markeret sig i Palermo.

 

Angriberen sad således på bænken i alle 90 minutter af udekampen mod Napoli.

 

Herfra blev han vidne til en underholdene kamp med et hav af chancer og mål. De meste af det blev ligeligt fordelt, og derfor endte opgøret 3-3.

 

Fem af målene blev scoret i første halvleg, hvor Napoli kunne juble over en føring på 3-2, men i anden halvleg udlignede Andrea Belotti og sikrede danskerklubben et flot resultat på en svær udebane.

 

AS Roma og Juventus har gjort rent bord i Serie A indtil videre i denne sæson, og det blev der ikke ændret på denne onsdag, hvor Roma vandt 2-1 over Parma efter en sen scoring af Miralem Pjanic, mens Juventus var mere overbevisende og slog Cesena 3-0 hjemme i Torino. Arturo Vidal blev dobbelt målscorer.

 

I opgøret mellem Verona og Genoa varmede Fredrik Sørensen den ene udskiftningsbænk og Franco Mussis den anden, og fra sidelinjen kunne de se et velspillet opgør ende 2-2.

 

Inter vandt 2-0 over Atalanta, mens Fiorentina skuffende måtte nøjes med 0-0 hjemme mod Sassuolo.

0 kommentarer
Vis kommentarer