Annonce:
Annonce:

Palermo: Makienok er lidt ramt

Simon Makienok har fået en skidt start i Palermo med manglende spilletid, men træneren tror fortsat på danskeren, der har haft svært ved at vænne sig til spillestilen

Simon Makienok (Foto: Ansa)
Simon Makienok (Foto: Ansa)
Annonce:
Følg Fodbold

Simon Makienok rykkede i sommerens transfervindue teltpælene fra København til Sicilien, da han blev solgt fra Brøndby til den italienske Serie A-klub Palermo. Angriberen havde i en årrække været en af Superligaens største profiler, så et skifte til udlandet lå ligesom i kortene for den garderhøje forward. Makienok har dog ikke fået nogen god start i Italien.

Til weekendens kamp mod Udinese var danskeren helt ude af truppen, og i forvejen var det kun blevet til sporadisk spilletid for Simon Makienok, der heller ikke har scoret for Palermo endnu. Bange anelser om endnu et danskerskifte til udlandet, der ender som en fiasko, er begyndt at melde sig.

To måneder efter brylluppet: - Vi er gode hver for sig

Simon Makienok får et kvarter i Palermo-ydmygelse

I Palermo har man imidlertid stadig tiltro til Simon Makienok, der har haft lidt svært ved at vænne sig til spillestilen i Italien.

Annonce:

- Han er stor og fysisk stærk, men det kan ofte tage lidt længere tid at vænne sig til Serie A end andre ligaer. Der spilles en del hurtigere, end han har været vant til, og det er han lidt ramt af. Men det betyder ikke, at vi ikke kan få brug for ham på et tidspunkt, siger Palermo-træner Guiseppe Iachini til italiensk radio.

Simon Makienok tegnede i sommer en fire-årig kontrakt med Palermo, der pt. er på 12. pladsen i Serie A.

Her er de bedste og værste indkøb i Superligaen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: