Stjernen ser rødt: Nikker skalle og spytter på modstanderen

Juventus' Douglas Costa blev udvist i søndagens kamp, da han først nikkede en skalle og efterfølgende spyttede på modstanderen

Douglas Costa tabte hovedet i kampen mod Sassuolo. Arkivfoto: AP Photo/Gregorio Borgia
Douglas Costa tabte hovedet i kampen mod Sassuolo. Arkivfoto: AP Photo/Gregorio Borgia

ENDELIG fik Cristiano Ronaldo åbnet sin målkonto i Juventus.

Alligevel vil kampen mod Sassuolo nok blive husket for noget andet end portugiserens to mål. I stedet bliver det holdkammeraten Douglas Costa, der løber med overskrifterne - og de bliver ikke positive.

Kampen var netop gået ind i den forlængede spilletid, da Sassuolo fik reduceret til 2-1. Og så kogede temperamentet ellers over for Juventus' brasilianer.

Først valgte Douglas at uddele en skalle til Federico Di Francesco, der gerne ville tale med Douglas om den albue, han netop havde slynget op i hovedet på ham i forbindelse med scoringen. Skallen skete lige foran dommeren, men at mystiske grunde valgte manden i gult kun at uddele lige netop det - et gult kort.

DU KAN SE HELE EPISODEN VED AT KLIKKE HER.

Så ville de fleste fodboldfans nok have kløet sig i skægget over den beslutning, men det kunne de slet ikke nå, før Costa slog til med en ny narrestreg.

Di Francesco var nemlig ikke færdig med at tale med Douglas, men det gad sidstnævnte ikke, så han afsluttede diskussionen med en klam, men dog yderst velplaceret spytklat i Di Francescos mund.

Sidstnævnte virkede nærmest apatisk, da han ganske ufrivilligt blev modtager af Douglas' mundvand.

Således blev tredje gang også lykkens gang for Douglas Costa i bestræbelserne på at score et rødt kort. Denne gang var dommeren omvendt konsekvent og sendte Douglas Costa fra banen med et direkte rødt kort.

Et begivenhedsrigt minut for brasilianeren, der allerede har været ude på sin Instagram og undskylde for sine lama-tendenser.

- Jeg vil gerne undskylde til alle Juventus fans for min forkerte reaktion i dagens kamp. Jeg vil også gerne undskylde til mine holdkammerater, der altid er med mig i gode som dårlige øjeblikke. Jeg gjorde noget grimt, det ved jeg, og jeg vil gerne undskylde til alle for det.

- Jeg vil gerne gøre det klart, at den isolerede episode ikke stemmer overens med det, jeg altid har vist i min karriere, skriver han.

Mon ikke det italienske fodboldforbund alligevel kigger nærmere på den her episode?

Se også: Første træningsdag: Cristiano bliver nabo til kendis

Se også: Så kom der kasser: Ronaldo rammer vild milepæl

 

15 kommentarer
Vis kommentarer