Atalanta varmer op til FCK ved at gennemhulle Robin Olsen

Atalanta viste målfarlighed tre dage før mødet med FCK, da klubben fik 3-3 ude mod Roma i Serie A

Emiliano Rigoni scorede to gange for Atalanta mod Robin Olsen, da FCK's kommende modstander i Europa League fik 3-3 mod Roma. Foto: Andrew Medichini/AP/Ritzau Scanpix
Emiliano Rigoni scorede to gange for Atalanta mod Robin Olsen, da FCK's kommende modstander i Europa League fik 3-3 mod Roma. Foto: Andrew Medichini/AP/Ritzau Scanpix

Det bliver et Atalanta-hold med offensiv selvtillid, som FC København torsdag kommer op mod i returkampen i den afgørende playoffrunde om en plads i Europa Leagues gruppespil.

Mandag aften fik Atalanta scoret hele tre gange i udekampen mod AS Roma, der havde den tidligere FCK-keeper Robin Olsen mellem stængerne, men det rakte ikke til sejr, da opgøret endte 3-3.

Mens Atalanta i den første kamp mod FCK i torsdags måtte gå fra banen uden at have scoret på ellers mange forsøg i 0-0-kampen, var holdet mandag anderledes skarpe.

Allerede inden pausen var dansk-svenske Robin Olsen således blevet passeret tre gange i Romas mål.

Det begyndte ellers godt for hovedstadsklubben, der kom foran i kampens andet minut ved en kæk hælscoring af Javier Pastore.

Mellem det 19. og det 38. minut scorede Atalanta så tre gange. Robin Olsen kunne dog ikke lastes for målene, der var resultatet af hurtigt omstillingsspil og dårligt forsvarsspil.

Mens FCK må frygte Atalantas offensiv, kan den danske klub glæde sig over, at der er sprækker i Atalantas defensiv.

Et kvarter inde i anden halvleg reducerede Roma efter et kontraangreb, da Alessandro Florenzi blev målscorer, og i det 82. minut scorede Kostas Manolas til 3-3 efter en dødbold.

Atalanta-danskeren Andreas Cornelius så hele opgøret fra bænken.

FCK varmede selv op til torsdagens Europa League-kamp ved søndag at besejre Sønderjyske med 3-2 i Parken.

Se også: Ståle tvivler på sin kaptajn: - Han skal have kraftig fremgang

Se også: 10 år i Italien: Dansker i nyt klubskifte

Se også: Hele verden griner: Cristiano misser tomt mål

6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere