Balotelli-ballade igen, igen, igen: Stoppet af politiet

Den omstridte angriber er igen havnet i fedtefadet. Denne gang fik han midlertidigt taget sit kørekort efter at have overskredet fartgrænsen

Mario Balotelli forsøger at overholde de stramme regler i AC Milan,men en overtrædelse af fartgrænsen førte til et møde med politiet og et konfiskeret kørekort. (Foto: AP)
Mario Balotelli forsøger at overholde de stramme regler i AC Milan,men en overtrædelse af fartgrænsen førte til et møde med politiet og et konfiskeret kørekort. (Foto: AP)

Da Mario Balotelli skiftede til AC Milan for et par uger siden, fulgte der en meget stram kontrakt med. Den skandaleramte angriber fik nemlig en udførlig liste over de ting, der ikke vil blive tolereret i klubben. Det gælder blandt andet rygning, specielle frisurer og diskoteksbesøg.

Om et møde med politiet og en midlertidig konfiskering af kørekortet er med på den liste, må man næsten ikke håbe for den 25-årige angriber.

Milan-træner: Balotelli ser ikke god ud

I sidste uge var det nemlig præcis det, der skete for italieneren, der har tilbragt tiden efter skiftet hos familien i Brescia i det nordlige Italien. Her kørte Balotelli angiveligt 90 km/t på et sted, hvor den tilladte hastighed er 50 km/t.

Det kostede ham en 'liile snak' med politiet, der valgte at konfiskere fodboldspillerens kørekort midlertidigt. Hvad der herefter skal ske, er endnu ikke afgjort.

Fremtiden i fare
Ifølge italienske medier undskyldte Balotelli med det samme for episoden, da politiet stoppede ham. Han skulle angiveligt have sagt, at han ikke havde set, at fartgrænsen var på 50 km/t. Han tog da også imod straffen uden protester.

Officielt: Mario Balotelli til AC Milan

Om det får konsekvenser for fodboldspillerens fremtid i AC Milan, er der endnu ikke nogle meldinger om, men for 'Super-Mario' må man næsten håbe, at der kan findes en løsning med klubben.

Balotelli valgte nemlig at sige ja til at blive lejet ud til hans tidligere klub i Italien, efter et år i Liverpool, der ikke har været en dans på røde roser for angriberen. Derfor skulle det være en ny start for italieneren at komme tilbage til støvlelandet, hvilket altså nu kan være på vej i vasken.

Balotelli i Milan-trøjen: Jeg er glad for at være tilbage