Balotelli straffet for at være for doven

Brescia-træner Fabio Grosso har undladt at udtage Mario Balotelli til søndagens udekamp mod AS Roma

Mario Balotelli har igen gjort sig bemærket på en lidt uheldig måde. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix
Mario Balotelli har igen gjort sig bemærket på en lidt uheldig måde. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Den kontroversielle angriber Mario Balotelli er igen i spotligt for det negative.

Således er han ikke med i Brescias trup til søndagens Serie A-kamp på udebane mod AS Roma.

Balotelli skulle således have optrådt så dovent under torsdagens træning, at Brescia-træner Fabio Grosso har valgt at sætte ham uden for truppen.

- Jeg kræver intensitet, og når jeg ikke ser det, foretrækker jeg at skifte ud, siger Fabio Grosso ifølge nyhedsbureauet AFP.

Grosso, der tiltrådte som træner i klubben 5. november, siger, at han hverken ønsker at bagatellisere udfordringen eller at blæse den ud af proportioner.

- Jeg har sagt til Mario, at jeg kun kan hjælpe ham til et vist punkt. Derfra må han hjælpe sig selv, siger Fabio Grosso, der blev en nøglefigur, da Italien i 2006 vandt VM.

Balotelli kom til Brescia forud for denne sæson. Tidligere har han blandt andet spillet i Inter, Manchester City, AC Milan og Liverpool, og han har ofte skabt problemer for sig selv uden for banen.

Brescia ligger sidst i Serie A med syv point for 11 kampe inden søndagens udekamp.

Ibra og Mou omfavner hinanden efter en sejr i den engelske ligacup i 2017. Er der to, der forstår hinanden i international topfodbold, så er det de to. - Mourinho og jeg er ens. Vi ændrer os ikke for nogen, sagde Zlatan i fjor. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Mourinho-effekten: Zlatan kan ende i chokskifte

Daniel Maldini i aktion for Milan mod Benfica i en venskabskamp i sommer. Foto: Mary Schwalm/AP/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Milan-chef vækker opsigt: Udtager Maldini

27 gange røg bolden i nettet til det rigtige hold, men alligevel blev træneren fyret. Foto: GLEB GARANICH/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Fyret efter sejr på 27-0

6 kommentarer
Vis kommentarer