Balotelli vender hjem

Efter tre år i fransk fodbold vender Mario Balotelli hjem til Italien, hvor han skal spille for Brescia

Balotelli skifter Marseille ud med Brescia. Foto: JEAN-PAUL PELISSIER/Ritzau Scanpix
Balotelli skifter Marseille ud med Brescia. Foto: JEAN-PAUL PELISSIER/Ritzau Scanpix

Fans af Serie A kan igen se frem til at se den kontroversielle angriber Mario Balotelli i aktion i den bedste italienske række.

Oprykkerklubben Brescia skriver på sin hjemmeside, at den italienske fodboldspiller tiltræder i klubben med øjeblikkelig virkning.

Han har skrevet under på en 'flerårig kontrakt', skriver klubben uden at komme nærmere ind på kontraktlængden.

- Skiftet har kunnet lade sig gøre på grund af Marios vilje til at skifte til Brescia, byen, hvor han voksede op, og hvor han udmærkede sig med sine fysiske og tekniske evner, fra han var en dreng, lyder det fra Brescia.

29-årige Balotelli kommer til klubben fra franske Marseille, som han skiftede til i januar. Før det spillede han i Nice, og tidligere var han også i store klubber som Inter, Milan, Manchester City og Liverpool.

Som ung blev han udråbt som Italiens nye målmaskine, og han viste da også prøver på talentet i flere af de klubber, han optrådte for tidligere i karrieren.

Balotelli er dog også kendt som en spiller, der har skabt problemer for sig selv uden for banen, mens han har været på kontrakt i forskellige klubber.

Han debuterede på Italiens landshold i 2010, men blev slet ikke udtaget fra 2015 og tre år frem. Han fik dog comeback i efteråret 2018. I alt er det blevet til 36 landskampe, hvori han har scoret 14 mål.

Balotelli bliver officielt præsenteret som ny Brescia-spiller mandag.

Kasper Dolberg er førstevalg i franske Nice. Foto: imago/Pro Shots/ All Over Press Holland Balotellis afløser? Dolberg er klubbens førstevalg
Brøndby snuppede tre vigtige point. Foto: Lars Poulsen Brøndby Smal sejr i Brøndby: Udfordrer FCM
Premier League Leicester og Schmeichel driller Lampards Chelsea

7 kommentarer
Vis kommentarer