Brændte straffespark og så rødt i ny Juventus-triumf

Juventus vandt 2-0 ude over AC Milan. Higuain brændte straffespark og fik rødt kort for hjemmeholdet

Den tidligere Juventus-spiller, Gonzalo Higuain, måtte blive holdt tilbage af holdkammerater, i dagens kamp imod hans tidligere klub. Foto: AP
Den tidligere Juventus-spiller, Gonzalo Higuain, måtte blive holdt tilbage af holdkammerater, i dagens kamp imod hans tidligere klub. Foto: AP
Følg Fodbold

Juventus tramper uimodståeligt videre i toppen af Serie A.

Søndag hentede den forsvarende mester en sejr for 11. gang ud af 12 mulige i den nye sæson, da det blev 2-0 på udebane over AC Milan.

Den tidligere Juventus-spiller Gonzalo Higuain brændte straffespark og fik rødt kort for hjemmeholdet.

Med sejren har Juventus 34 point for 12 kampe og har kun smidt point én gang i sæsonen. Samtlige seks udekampe er vundet.

AC Milan ligger på femtepladsen med 21 point.

Føringsmålet blev scoret efter otte minutter, da Mario Mandzukic hoppede højest ved bageste stolpe og hårdt headede Juventus foran.

Indlægget til kroatens femte ligamål i sæsonen kom fra backen Alex Sandro i gæsternes venstreside.

I det hele taget fyldte den store angriber godt helt i front, hvor han i starten af kampen oftere kom i gode positioner end AC Milans stjernespids, Gonzalo Higuain, i den anden ende.

Argentineren var dog indblandet i en nøgleepisode fem minutter før pausen, hvor dommeren med hjælp fra VAR-teknologien dømte straffespark til hjemmeholdet, efter at Medhi Benatia havde haft hånd på bolden i en duel med Higuain.

Den tidligere Juventus-spiller måtte dog se sit forsøg reddet med fingerspidserne og slået ud på stolpen af målmand Wojciech Szczesny.

I anden halvleg havde gæsternes Paulo Dybala et frispark på ydersiden af stolpen.

Juventus var i det store hele i kontrol, men mod slutningen af kampen forsøgte AC Milan at presse sig frem til en udligning.

Det kom der dog ikke noget ud af, og ni minutter før tid satte Cristiano Ronaldo endnu en streg under sin værdi, da han scorede til 2-0.

Den dyrtindkøbte portugiser var hurtigt over en ripost midt for mål og scorede let sit ottende ligamål for sin nye klub, hvor hans ansættelse pressede Higuain ud i kulden.

Kort efter fik samme Higuain så dobbelt op på skurkerollen, da han fik gult kort for et frispark på Benatia og reagerede så verbalt voldsomt, at dommeren smed ham ud.

AC Milan havde ikke tabt på hjemmebane tidligere i denne sæson.

Håndgemæng og mange mål i historisk finale
Kæmpe oprejsning til Bendtner: Rosenborg er mestre

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind