Brandvarm Cornelius straffer storklub

Andreas Cornelius var tilbage i startopstillingen i Parma efter en skadespause og kvitterede med et mål. Det femte i Serie A i denne sæson

Andreas Cornelius kom endnu en gang på tavlen for Parma. Foto: ALBERTO LINGRIA/Ritzau Scanpix
Andreas Cornelius kom endnu en gang på tavlen for Parma. Foto: ALBERTO LINGRIA/Ritzau Scanpix

Andreas Cornelius var søndag med til at sikre en 2-0-sejr til Parma over AS Roma i den italienske Serie A.

Den danske angriber sad på bænken i det seneste opgør, efter at han har været ude med en skade. Søndag viste han, at han er tilbage igen med mål i støvlerne inden den forestående landsholdssamling.

Mandag støder han til truppen, der skal møde Gibraltar og Irland i EM-kvalifikationen.

Tre minutter inde i overtiden af søndagens kamp blev danskeren spillet fri på kanten af feltet af brasilianeren Hernani.

Med venstrebenet hamrede Cornelius på førsteberøringen et knaldhårdt skud afsted mod det nederste venstre hjørne forbi en chanceløs Pau Lopez i Roma-målet og scorede til slutresultatet.

Det var danskerens femte sæsonmål i Serie A, efter han scorede hattrick for et par uger siden.

Inden da havde italieneren Mattia Sprocati gjort det til 1-0 for hjemmeholdet.

Sejren bringer Parma op på ottendepladsen med 17 point efter 12 kampe. Roma er nummer seks i tabellen med 22 point efter 12 kampe.

Serie A føres an af Inter, men senere søndag kan Juventus med en sejr tilbageerobre førstepladsen, når holdet hjemme møder AC Milan klokken 20.45.

To andre opgør i Serie A endte begge målløse, da både Sampdoria og Atalanta med Simon Kjær på bænken samt Udinese med Jens Stryger Larsen i startopstillingen og Spal spillede 0-0.

Foto: ALBERTO LINGRIA/Ritzau Scanpix
Foto: ALBERTO LINGRIA/Ritzau Scanpix
 

FC Midtjylland sprudlede i storsejren over FC København. Foto: Jens Dresling Superligaen FC Midtjylland ydmyger FC København i Superliga-topopgør

Patrick da Silva var med til at smadre scoringsrekorden i Superligaen, da han blev matchvinder i Lyngbys 4-3-sejr over OB. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix Superligaen Superligaens målrekord smadret

Oliver i sengen efter operationen. Privatfoto Sport og Spil - Hvis ikke du bliver opereret, dør du

11 kommentarer
Vis kommentarer