Buffon afslører: Derfor er jeg tilbage på landsholdet

Buffon er igen med på landsholdet trods et egentligt stop i november - og det skyldes i særdeleshed Astoris dødsfald, forklarer han

Gianluigi Buffon havde egentlig sagt farvel til det italienske landshold efter Støvlelandets overraskende nederlag til Sverige i VM-playoff-kampene i november. Alligevel har han valgt at vende tilbage til de kommende to kampe mod England og Argentina.

Det er der en helt særlig grund til, og det handler om den afdøde Davide Astori, forklarer han i et interview med Calciomercato.com.

Men det er ikke alt, slår han fast.

- Jeg er en ansvarlig person. Det er nok til at forklare min tilstedeværelse her. Jeg har altid været i stand til at forene det her hold, og jeg vil gerne have at folk kan se mig her. Mange unge vil også trives, og nogle af dem er klar til at få deres chance til at skinne, siger han, og tilføjer:

- Jeg er her også for Astori. Det er en anden grund til, at jeg er her, siger Buffon.

Den italienske målmand har rekorden for flest landskampe for Italien med 175 af slagsen, og han er altså igen med i truppen, som Italiens vikar-landstræner Luigi Di Biagio har udtaget.

Italiensk fodbold Stjerneangriber takker Buffon: Han hjalp mig ud af dyb krise

Landsholdsfodbold Eriksen på skånekost: - Sabrina har styr på det

Politiet var i aktion, da Lyon mødte CSKA Moskva i Europa League - nu kan det koste hjemmeholdet to års karantæne fra Europa. Foto: All Over Europa League Storklub sigtet: Risikerer to års udelukkelse fra Europa

0 kommentarer
Vis kommentarer