Annonce:
Annonce:

Chok-skifte spøger: Totti kan kopiere Laudrup

En japansk 2. divisionsklub afslører, at 40-årige Francesco Totti kan være på vej til at kopiere Michael Laudrup

Annonce:
Følg Fodbold

Han fik debut for AS Roma som 16-årig i en 2-0-sejr mod Brescia i 1993, og han spillede siden 24 sæsoner for AS Roma, inden han stoppede i klubben denne sommer som 40-årig.

Endnu har Totti dog ikke besluttet, om han fortsætter sin aktive karriere i en anden klub, eller om han skal fortsætte i en slags direktør-rolle i hjerteklubben Roma.

Nu er der afgørende nyt fra en uventet kant. Den japanske 2. divisionsklub Tokyo Verdy melder således, at man er en seriøs mulighed for Totti.

- Jeg hører fra agenten, at der kun er to muligheder for Totti nu. Enten bliver han i Roma eller også spiller han for Verdy, siger Hideyuki Hanyu ifølge goal.com.

- Der er ingen muligheder i USA mere. Der var tilbud fra Miami og Los Angeles, har jeg hørt, men jeg er blevet fortalt, at det ikke vil ske, siger Hanyu.

Se alle billederne: Her siger Rom farvel til 40-årig legende

16.1.28578083 (1).jpg 

Annonce:

- Jeg hører fra miange, at Totti bør slutte sin karriere i Roma og sådan, men Totti ønsker at tage sin beslutning selv, siger Hanyu.

- Han ønsker måske at rejse på egen hånd og tage beslutningen selv. Han må virkelig overveje det her seriøst, siger Hanyu.

Skulle Totti bestemme sig for at skifte til Tokyo, så kan han være i spil til hjemmekampen mod Kamatamare Sanuki 22. juli.

- Vi ville ikke give ham et tilbud, hvis vi havde problemer med pengene. Vi køber ikke en anden spiller, for det er fordi, Totti er speciel. Jeg fortæller det så snart det sker, hvis det sker. Han kan potentielt spille for os den 22. juli, hvis det sker, siger Hanyu.

Tokyo Verdy ligger pt nummer fem i den næstbedste japanske række med ni point op til Shonan Bellmare.

Så sent som sidste uge sagde den nye Roma-træner Eusebio Di Francesco dog, at han gerne ser Totti som bindeled mellem ham selv og spillerne i Roma.

Annonce:

- Totti kommer nærmest helt sikkert til at arbejde som direktør. Jeg har snakket med ham på det seneste, og udover den rolle, han vælger, vil jeg være glad for at have ham tæt på,sagde træneren til Footballitalia.

I Rom er de vilde med Totti:
totti tatovering

Det var meget følelsesladet, da Francesco Totti 28. maj 2017 holdt afskedstale til Roma-fansene efter kampen mod Genoa og her antydede han, at karrieren kunne fortsætte.

- Jeg har grædt meget for mig selv. Man glemmer ikke 25 år bare lige sådan. Tillad mig at være lidt bange. Det er mig, der har brug for jer og jeres varme nu. Som I altid har vist mig. Men jeres omsorg, vil jeg helt sikkert være i stand til at tage næste skridt og kaste mig ud i et nyt eventyr, sagde Totti.

Se den vilde afskedshyldest til Totti i tv-playeren over artiklen

Totti nåede 785 kampe for AS Roma, og det bliver helt sikkert ikke til flere.

Annonce:

- Roma-Genoa, søndag den 28. maj 2017, er sidste gang, jeg kan bære Romas trøje. - Jeg kan ikke sige på få ord, hvor meget de her farver har betydet, betyder og altid vil betyde for mig. Fra på mandag er jeg klar til at klø på igen. Jeg er klar til en ny udfordring, skrev han på sin officielle Facebook-profil op til afskedskampen.

Og inden man afskriver muligheden for, at Totti fortsætter sin karriere i den japanske 2. division, så husk på, at Michael Laudrup tilbage i 1996 også skiftede til den japanske 2. division, da han forlod Real Madrid og spillede et enkelt år i Vissel Kobe inden returen til Europa og Ajax, hvor karrieren blev afsluttet.

Se Tottis frække detalje fra afskedskampen i Rom:

Se de bedste mål fra Totti her:

Flere billeder fra Tottis afsked: Fotos: AP:

62575288.jpg

62575353.jpg

62575252.jpg

62575157.jpg

62574914.jpg

62574581.jpg

Legenden takkede af: Nu afslører eks-stjerne Tottis utrolige penge-tilbud 

Grådkvalt Totti: Jeg vil blive 25 år mere

Lazio-fans i fantastisk hyldest til Totti

Fodboldens trofaste 'Klubmænd'

Smider alt tøjet: Er han verdens vildeste fodboldboss?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: