Christian skal gemmes til Zlatan-duel

Eriksen-hypen var stor i Milano onsdag aften, og Antonio Conte er allerede i færd med at forme holdet, så det passer til danskeren

MILANO (Ekstra Bladet): Der er Christian Eriksen-feber i Milano.

Danskeren var i centrum for al opmærksomhed på San Siro før pokalkvartfinalen mod Fiorentina onsdag aften.

Selv om danskeren som ventet startede på bænken for sin nye klub, så kunne publikum bare ikke få nok af deres danske superstjerne.

Kameraerne på storskærmene fulgte Christian Eriksen minutiøst, og det tog ikke lang tid før de første hyldestsange rungede fra de passionerede ultras i Curva Nord, hvor både Boys San, Irriducibili og Viking-grupperingerne tog Eriksen til sig.

Eriksen kvitterede med et smil over velkomsten og vinkede anerkendende mod de syngende fans.

Den modtagelse sagde alt om forventningerne til, hvad danskeren kan tilføre Inters guldhungrende mandskab i toppen.

Og som flødeskummet på det hele, så valgte stadionspeakeren at tildele Christian Eriksen en ekstraordinær præsentation, da Inter-holdet blev præsenteret.

Trods reservetjansen valgte Inter ekstraordinært at lave den samme præsentation som starterne. Publikum fik fornavnet og kvitterede med et rungende EEEEEERIKSEEEEN, som nærmest kunne høres inde i det centrale Milano.

Inter-træner Antonio Conte sendte – reservetjans uagtet - et kæmpe signal om, hvor vigtig Christian Eriksen er udset til at være i Inters jagt på mesterskabet i aftes.

Milano-derby om ti dage
Bare 30 timer efter klubben officielt præsenterede Christian Eriksen som Nerazzurris nye stjerne, formede Conte sin skabelon for holdet til at passe til danskeren.

Den fallerede chilenske tekniker Alexis Sánchez blev smidt ind i en rolle støbt til Christian Eriksen i hullet bag angriberne Lautaro Martinez og Romelo Lukaku.

Antonio Conte er dermed allerede i gang med at forme sit mandskab til at passe til Christian Eriksen.

Alt tyder imidlertid på, at Conte er parat til at lancere Christian Eriksen som den afgørende joker i braget mod lokalrivalerne AC Milan om ti dage.

Allerede i weekenden er Inter atter i kamp ude mod Udinese, hvor presset er stort på klubben for en sejr, der opretholder presset på Juventus i toppen.

Antonio Conte viste med sit træk mod Fiorentina, at Christian Eriksen skal være nøglespilleren i kampen om guldet, men det forventes, at danskeren bliver gemt væk lidt længere, så han kan lanceres med effekt i Derby della Madonnina, som det kaldes.

Til giganternes brag mod Zlatan Ibrahimovic… og Simon Kjær.

To nye folk i Inter-trøjen: Ashley Young og Christian Eriksen. Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Taknemmelig Christian Eriksen efter lyndebut

Christian Erksen kom først på banen i anden halvleg, men nåede at gøre Fiorentina-keeperen opmærksom på sine evner ude fra. Foto: Soccrates Images/Getty Images Italiensk fodbold Christian Eriksen debuterer med sejr

Foto: Lars Poulsen Fodbold Eriksen tager Milano med storm

Inter er den klub i Italien, der har flest tilskuere. De skaber en fest på San Siro i Milano. Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix Sport Her er din nye klub, Christian: Højreradikale fans og historisk stadion

Christian Eriksen kan glæde sig over en ny skatteregel i Italien, som han får glæde af som Inter-spiller. Foto: Lars Poulsen Sport Eriksens smarte træk: Scorer på ny skattelov

32 kommentarer
Vis kommentarer