Cornelius scorer i sit comeback i Parma-sejr

Den tidligere FCK-angriber Andreas Cornelius scorede få minutter efter at være blevet indskiftet i Parmas 2-0-sejr over Lecce på hjemmebane

Andreas Cornelius var manden bag 2-0-scoringen for Parma. Foto: Alberto Lingria / Ritzau Scanpix.
Andreas Cornelius var manden bag 2-0-scoringen for Parma. Foto: Alberto Lingria / Ritzau Scanpix.

Efter en skade gjorde Andreas Cornelius comeback for Parma mandag aften, hvor holdet tog imod Lecce i den 19. spillerunde af Serie A.

Den danske angriber begyndte kampen på bænken, men han blev skiftet ind imod slutningen af anden halvleg. Det skulle vise sig at være en god idé, da den tidligere FCK-angriber få minutter efter indskiftningen nettede Parma på 2-0, som også blev kampens slutresultat.

Dermed ligger Parma nu på en syvendeplads i Serie A med 28 point, hvilket blot er ét point fra Cagliari på sjettepladsen, der giver adgang til kvalifikationen til Europa League.

Lecce ligger lige over nedrykningsstregen med 15 point - ét point foran Genoa.

I kampens indledning var det Parma, som spillede bedst. Men som første halvleg skred frem, kom Lecce bedre med i opgøret.

Første halvleg forblev dog målløs og fuld af fejl, hvorfor begge mandskaber gik til pause til lyden af en mindre pibekoncert fra hjemmepublikummet.

I anden halvleg var det igen Parma-spillerne, som kom bedst fra land. I det 57. minut lykkedes det Simone Iacoponi at heade bolden i mål efter et velsparket hjørnespark, hvorfor Parma bragte sig i front med 1-0.

I det 70. minut skiftede Parma Andreas Cornelius ind til de sidste 20 minutter af kampen. Danskeren blev skadet i en kamp mod Napoli i december, hvorfor aftenens opgør mod Lecce var et comeback til den tidligere FCK-angriber.

Cornelius skulle blot bruge to minutter på banen, inden han sparkede bolden i nettet. Holdkammeraten Juraj Kucka headede bolden på overliggeren, hvorefter den danske angriber hamrede bolden i netmaskerne til sin sjette sæsonscoring.

Asmir Begovic i aktion for Bournemouth imod Tottenham og Harry Kane. Foto: Matthew Childs / Ritzau Scanpix. Italiensk fodbold Officielt: Milan henter tidligere Chelsea-keeper

Jon Dahl Tomasson præsenterer ny assistent. Foto: Jonas Olufson Skandinavien Jon Dahl Tomasson præsenterer Malmö-assistent

Danskeren har fået stor succes. Foto: Adam Holt/Ritzau Scanpix Championship Kæmpe succes: Jubler over ny aftale

FCK beder UEFA om hjælp i kampen mod pyroteknik. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Nødhjælp: FCK går til UEFA

12 kommentarer
Vis kommentarer