Dansk midtbanetalent forlader Inter og går på klubjagt

Patrick Olsen har fået sin kontrakt med Inter ophævet efter to et halvt år. Han skal på jagt efter en ny klub

Patrick Olsen i Inter-trøjen - den tid er nu slut (Foto: AP)
Patrick Olsen i Inter-trøjen - den tid er nu slut (Foto: AP)

I sin tid som ungdomsspiller var Patrick Olsen regnet som et af dansk fodbolds absolut største talenter, men tiden som udlandsprofessionel har ikke været nogen succes for den danske midtbanespiller.

Mandag har den tidligere Brøndbyspiller fået ophævet sin kontrakt med Inter og er dermed at betragte som arbejdsløs fodboldspiller.

- Vi har fået ophævelsen af hans kontrakt med Inter på plads. Så kan han frit finde en ny klub, siger Olsens agent, Niclas Jensen, til bold.dk.

I det seneste år har Patrick Olsen været udlejet til Strømsgodset i den bedste norske række, men klubbens danske træner, David Nielsen, gav ikke sin landsmand meget spilletid.

Et par år uden kamppraksis har gjort, at Patrick Olsen også mistede sin plads på det succesrige U21-landshold, hvor en del af hans jævnaldrende kolleger fra årgang 94 har vigtige roller.

Olsen var dog med, da U-landstræner Jess Thorup i januar havde den næste generation af U21-talenter med på træningslejr i Tyrkiet.

Patrick Olsen her i kamp mod Valencia har oplevet en kæmpe nedtur (Foto: AP) Italiensk fodbold Dansk stortalent: Gik fra Real Madrid til ude af holdet

Den tidligere Brøndby-spiller Patrick Olsen har ingen planer om at drage mod Superligaen og ungdomsklubben Brøndby, når han skal væk fra italienske Inter. (Foto: AP/Damian Strohmeyer) Italiensk fodbold Dansk stortalent: Jeg vil ikke til Brøndby

0 kommentarer
Vis kommentarer