Dansker foran stort skifte i Italien

Christian Nørgaard kan måske snart få dansk selskab i Fiorentina. Ifølge flere italienske medier er Serie A-klubben tæt på at lukke en aftale med ligarivalerne Empoli om den danske forsvarsspiller Jacob Rasmussen

Rasmussen i aktion for det danske u21 landshold. Foto: Lars Poulsen/Polfoto.
Rasmussen i aktion for det danske u21 landshold. Foto: Lars Poulsen/Polfoto.

Christian Nørgaard er i skrivende stund den eneste dansker i Fiorentina-truppen, men efter denne sæson kan han måske få dansk selskab.

Der har i de seneste uger været flere rygter i de italienske medier om, at Serie A-klubben gerne vil hente Empoli-forsvarsspilleren Jacob Rasmussen, og nu tager historierne til.

Således beretter flere italienske medier, herunder blandt andre Sky Sports Italia, Sportitalia og journalisten Gianluca Di Marzio, at den 21-årige dansker ikke er langt fra et skifte til Fiorentina.

Ifølge mediernes oplysninger er der tale om en aftale, som vil gælde fra sommeren 2019 - altså efter denne sæson.

21-årige Jacob Rasmussen, der har en fortid i OB's ungdomsrækker, kom til italienske Empoli fra Rosenborg BK i sommeren 2018. Siden har han fået 10 optrædener i den italienske Serie A og enkelt kamp i Coppa Italia.

Jacob Rasmussen har også 15 U21-landskampe på sit CV.

Følg med i transferdagen her:

Foto: Jens Dresling Fodbold SLUT: Sådan lukkede transfervinduet

Dommeren fløjtede kampen af i det niende minut. Foto: Sebastien Salom/Ritzau Scanpix. Fransk fodbold Dommer med rørende hyldest til forsvunden spiller

Sport og Spil Her er de billige fund til dit Super-managerhold

0 kommentarer
Vis kommentarer