Dansker på tavlen i Serie A

Lukas Lerager scorede sit første mål i Genoa-trøjen, da midtbanespilleren sikrede klubben et enkelt point ude mod Bologna

Lukas Lerager fejrer sit første mål i Genoa-trøjen. Foto: Ritzau Scanpix
Lukas Lerager fejrer sit første mål i Genoa-trøjen. Foto: Ritzau Scanpix

Lukas Lerager skiftede i vinterens transfervindue franske Bordeaux ud med italienske Genoa. Serie A-klubben hentede Lerager til klubben på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen og med en indbygget købsoption.

Søndag var Genoa så på besøg hos Bologna, og her noterede Lerager sig for sin første scoring i Genoa-trøjen.

Det startede dog med, at hjemmeholdet kom i front. Der var spillet 17 minutter, da en høj bold blev slået i Genoa-boksen, og her kom Mattia Destro på fin vis først og stangede Bologna i front.

Et kvarter senere var det så Leragers tur til at stange læderet i nettet. Den danske landsholdsspiller kom højest på et hjørnespark fra Darko Lazovic, og dermed kom der balance i regnskabet.

Der blev ikke scoret mere, og dermed sikrede Leragers scoring Genoa et point. Genoa ligger nummer 13 i Serie A, mens Bologna kravler over stregen som nummer 17.

Lukas Leragr er ny mand i Genoa. Foto: Jens Dresling Italiensk fodbold Officielt: Dansk landsholdsspiller skifter klub
Hakeem al-Araibi ankommer til retten i Thailand for at kæmpe sin sag i den forgangne uge. Foto: Athit Perawongmetha/Reuters/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Fodboldspiller frygter for sit liv: Hjælp mig!
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Hobro Helt ude i skoven: Årets første fuser

1 af 2 
2 af 2 Lukas Lerager fejrer sit første mål i Genoa-trøjen. Foto: Ritzau Scanpix
0 kommentarer
Vis kommentarer