Drop sæsonen: - Det her er pesten

Præsidenten i Brescia gider ikke høre mere på snak om at genoptage Serie A - det kommer ikke til at ske, mener han

De italienske myndigheder har ladet fotografer fra tv-stationen La7 få et sjældent kig ind i en af de hårdt belastede corona-behandlingsenheder i Cremona i Norditalien, der er hårdt ramt af coronavirussen. Video: Reuters/Ritzau Scanpix.

Serie A er for længst blevet suspenderet i forhold til den coronavirus, der har lukket hele Italien ned og har sendt de nordlige regioner ud i ganske forfærdelige scener med utroligt mange smittede, kritisk syge og dødsfald i hundredvis om dagen.

I netop det nordlige Italien er fodbold-klubben fra Brescia placeret, og klubbens præsident Massimo Cellino er slet ikke i tvivl om, at alle tanker om at genoptage turneringen, skal droppes her og nu.

 

- Man skal slet ikke tænke på, hvornår man skal starte igen - mere om man overlever. Alt bør flyttes til næste sæson. Det er tid til realisme, mine herrer - det her er pesten, siger Cellino til Corriere Dello Sport.

- Det bliver umulig at spille mere i denne sæson - tænkt hellere frem mod den næste. Jeg er for længst holdt op med at tro på mirakler.

Snakken om, hvordan turneringen i Serie A skal afgøres, hvis ikke det er muligt at genoptage og færdigspille sæsonen har i Italien - som i så mange andre lande - fyldt meget i sportsmedierne.

Massimo Cellino har ikke meget til overs for det.

- Alle der gerne vil have den forbandede (titel) - tag den. Det er lukket. Slut. Og det er ikke noget, jeg bare siger, fordi Brescia ligger sidst i tabellen, lyder det.

- Vi er sidst, fordi vi fortjener det.

Flere end 53.000 smittede med coronavirussen er registreret i Italien, hvor dødstallet har oversteget 4800.

Paolo Maldini med CL-trofæet. Nu er han smittet med corona. Foto: Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Fodbold-legende og søn smittet med corona
Paulo Dybala har fået coronavirus, men han har ikke alvorlige symptomer. (Arkivfoto) Foto: Massimo Pinca/Reuters Italiensk fodbold Juventus-stjerne testet positiv for coronavirus
Denne sæson kan være den sidste for Zlatan Ibrahimovic. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Zlatan i tænkeboks: Det kan være forbi