Dropper alle voldtægtsanklager

Voldtægtsanklagerne mod verdensstjernen Cristiano Ronaldo er blevet droppet, da der ikke er nogen beviser

Advokat Larissa Drohobyczer, der repræsenterer den kvinde, der har fremsat anklagerne, gennemgår punkterne i anklageskriftet - der altså nu er blevet droppet. Video: AP

Alle anklager om, at fodboldstjernen Cristiano Ronaldo skulle have udført et seksuelt overgreb bliver nu droppet.

Sådan lyder det i et officielt dokument på anklagemyndigheden i Las Vegas, Clark County District Attorneys, Twitter-profil.

Artiklen fortsætter under opslaget ....

Se også: Stjerner fik mundkurv på i Ronaldo-sag

'Baseret på en gennemgang af den kendte information, kan påstandene om seksuelle overgreb begået af Cristiano Ronaldo ikke bevises ud over enhver rimelig tvivl,' skriver statsanklageren således og fortsætter:

'Derfor vil der ikke komme nogen tiltaler.'

Ifølge dokumentet har anklagerne ikke hørt noget fra kvinden de seneste otte år. Derudover eksisterer der ikke noget videomateriale, der forbinder de to.

Igennem hele processen har Ronaldo nægtet sig skyldig. Samtidig er han blevet støttet af sin klub, Juventus.

Ingen af parternes advokater har mandag aften udtalt sig om sagen.

Se også: Model står frem: Anklager Neymar for voldtægt

Sådan lød anklagen
Ifølge den første udlægning af historien skulle Cristiano Ronaldo have voldtaget en kvinde i juni 2009 på et hotelværelse i Las Vegas. Politiet i Las Vegas har tidligere bekræftet, at hun anmeldte et overgreb samme dag. Senere bad hun politiet om at indstille efterforskningen.

Ronaldos advokat, Peter S. Christiansen, har bekræftet, at sagen er blevet droppet en gang tidligere i forløbet. Det skulle være sket, da Ronaldo i 2010 indgik et forlig udenfor retten med kvinden. Flere medier har beskrevet, at kvinden modtog et beløb svarende til 2,5 millioner kroner, mod at hun droppede anklagen.

Peter S. Christiansen forklarede, at forliget ikke var udtryk for, at Ronaldo erkendte sig skyldig i anklagen. Han indgik forliget, fordi han ønskede fred for sagen.

Kvinden har forklaret, at hun kun accepterede forliget i 2010, fordi hun gennemgik en traumatisk periode og ikke var i stand til at deltage i sagen.

Se også: Stjerner fik mundkurv på i Ronaldo-sag

Se også: Ronaldo tiltalt: Ny udvikling i voldtægtssag

KONG RONALDO. Foto: AP Sport og Spil Ronaldos vilde liv: Skandalerne, kvinderne og familietragedien

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere