Egne fans vil have ham ud

Ultras fra Serie A-klubben Lazio er rasende på Francesco Acerbi og vil have forsvarsspilleren ud af klubben med øjeblikkelig virkning

Lazios mest inkarnerede fans raser over Francesco Acerbis 'jubelscene', og nu vil de have ham ud af klubben. Foto: David Vincent/AP Photo/Ritzau Scanpix
Lazios mest inkarnerede fans raser over Francesco Acerbis 'jubelscene', og nu vil de have ham ud af klubben. Foto: David Vincent/AP Photo/Ritzau Scanpix

En jubelscene har tændt ild mellem Lazios ultras og stopperen Francesco Acerbi.

17. december kom Acerbi på måltavlen hjemme mod Genoa, og det fejrede italieneren ved at gestikulere ud til egne fans, at de skulle knytte sylten.

Acerbis 'jubelscene' kom som følge af den store kritik, som han har mødt på det seneste. Den 33-årige forsvarsspiller er nemlig blevet kritiseret for ikke at passe i cheftræner Maurizio Sarris bagerste kæde og i de taktiske overvejelser.

Derfor fik hjemmeholdets fans en stikpille fra hovedpersonen selv, hvilket nu har fået Lazios mest inkarnerede fans i det røde felt.

- Acerbi er en mand uden ære, forlad Rom straks, skriver Lazios ultras i en erklæring.

- Ingen tilgivelse til dem, der forråder! Det er ikke kun vores slogan, men meget mere. Det betyder, at fansene er mere værd end spillerne. At vores flag er helligt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Stopperen - der ses forrest i billedet - har spillet 161 kampe for Lazio, hvor det er blevet til ni mål. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix
Stopperen - der ses forrest i billedet - har spillet 161 kampe for Lazio, hvor det er blevet til ni mål. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Acerbi har senere undskyldt for sin 'jubelscene', men den virker ikke til at være godtaget. Derudover er fansene rasende over, at forsvarsspilleren efter den seneste udekamp mod Venezia ikke benyttede lejligheden til at give en undskyldning til de medrejsende fans.

- I stedet gik han (Acerbi, red.) som en kanin, mens de andre spillere jublede med os. Han gik. Han trak sig tilbage, mens en oprigtig undskyldning ville have været tilstrækkelig.

- At Acerbi er en vigitig spiller for Lazios trup, betyder intet for os. Det, der betyder noget for os, er sved og respekt. Derfor er Francesco Acerbi fra i dag ikke længere velkommen her i Rom.

Sidst i meddelelsen skriver Lazios ultras, at han vil blive buhet af, så længe han er i klubben.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Fjerde afsnit af 'Agenterne'

- Hey 'Big Sam', Stig er i spjældet.

Væk Sam Allardyce en meget tidlig søndag morgen, og fortæl ham, at hans spiller sidder bag tremmer. Det var opgaven til Karsten Aabrink den 23. juni 2002. En opgave han ikke var særligt begejstret for.

Lyt til fjerde afsnit af 'Agenterne' her eller din fortrukne podcastapp.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt