Er Zlatan på vej til Milan?

I følge den svenske avis Expressen har storklubben, der nu forsøger at rejse sig igen, lagt et konkret bud foran Ibrahimovic' agent

Er Zlatan Ibrahimovic, der mandag var anfører for Sverige, på vej tilbage til Italien? (Foto: AP)
Er Zlatan Ibrahimovic, der mandag var anfører for Sverige, på vej tilbage til Italien? (Foto: AP)

Umiddelbart lyder det som et dårligt match: Skrantende Milan som Zlatan Ibrahimovic’ nye arbejdsgiver.

Men ifølge den svenske avis, Expressen, skete der tirsdag pludselig noget, der peger i den retning for den svenske forward, der kom til Paris Saint-Germain fra netop Milan og tidligere har spiillet for klubbens lokalrival, Inter.

Landsholdsfodbold Norsk vidunderknægt overstrålede Zlatan

Hans agent Mino Raiola befandt sig ganske vist i byen for at lukke en handel med den brasilianske midterforsvarer Rodrigo Ely, men Expressen erfarer fra klubbens hovedkvarter, at der også er blevet talt om Zlatan, og at Milan skulle være blevet mere konkrete i deres tilnærmelser.

(Foto: AP) Landsholdsfodbold Skandinavisk stjernemøde blev en fuser

Klubejer Silvio Berlusconi solgte i sidste uge 48 procent af Milan til den thailandske forretningsmand Bee Taechaubol, så der nu skulle være lidt flere økonomiske muskler at spille med i et forsøg på at genopbygge klubben.

Et bud på 15 millioner euro (112 millioner kroner) skulle være på vej til Paris Saint-Germain, som kun har papir på svenskeren et år mere. Samtidig vil klubben i følge Expressen betale Ibrahimovic syv millioner euro om året i en tre-årig kontrakt.

Juventus' Paul Pogba (højre) og Napolis Gonzalo Higuain (venstre) er mulige forstærkninger i flere af topklubberne i Premier League. (Foto: AP) Premier League Topnavne til Premier League: Sådan skal storklubberne handle

 

.

6 kommentarer
Vis kommentarer