Eriksen på forsiden: Sådan har du ikke set ham før

Christian Eriksen er sandsynligvis i Milano på mandag

I Tottenham er fansene ved at være trætte af Eriksen, så et skifte kan være løsningen for alle parter. Producer: Lasse Brøndal.

Har du også overvejet, hvordan Christian Eriksen ville se ud i en Inter-trøje?

Så er du ikke den eneste, for den berømte italienske sportsavis Gazzetta dello Sport har haft gang i photoshop-programmet og skruet den danske playmaker ned i en sort og blå trøje. Tilsyneladende med en langærmet Tottenham-trøje under.

På forsiden af avisen står der ikke 'Eriksen', men 'Erik-Si'. For blot at markere, at det er blevet et ja mellem parterne.

 

De to første sider i avisen er dedikeret til Eriksen, og de har endda gravet dybt og fundet billeder af danskeren som helt lille.

I nuværende kontekst har de også vurderet, hvordan Inter ville stille op med ham på holdet.

Den traditionsrige klub har gjort mange indkøb allerede, og mediet regner med, at Antonio Conte vil benytte Eriksen på en midtbane bestående af fem mand.

Her vil han være én blandt tre nye ansigter, da eks-Premier League-spillerne Ashley Young og Victor Moses er udset til at spille på kanterne.

Målet er nu at gøre alle transfer-formaliteterne færdige på mandag, hvor det forventes, at Eriksen indfinder sig i Milano.

Således kan Tottenham-manager José Mourinho faktisk stadig gøre brug af ham i FA Cup-kampen mod Southampton, som spilles lørdag eftermiddag.

Der var nok en gang møde mellem klubberne sent fredag aften, hvor Inter-boss Guiseppe Marotta igen blev fanget af kameraets linse.

De italienske medier samt engelske The Guardian melder om enighed på alle parametre.

Prisen ligger omkring de 150 millioner, og Eriksen får en fyrstelige løn gennem 4,5 år, som kontrakten løber.

Milano-klubben jagter også Olivier Giroud som erstatning for Romelu Lukaku oppe foran, og så er der tale om at hente en mere til midtbanen.

Og så siger man, at vinterens transfervindue er lidt dødt ...

Oscar Hiljemark, som spillede VM i 2018, er brandvarm i FC Midtjylland. Foto: Lukasz Laskowski/MB Media/Getty Images Superligaen FCM tæt på kæmpe scoop

Caroline Wozniacki satte punktum for en fremragende karriere, da hun fredag morgen tabte i tre sæt til tunesiske Ons Jabeur i 3. runde af Australian Open. Foto: Kim Hong-Ji/Reuters/Ritzau Scanpix Tennis Så du det? Spøjs beslutning kostede Caroline karrieren

Mikkel Kaufmann skal bombe for FCK fra sommer. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Analyse: FCK's røverkøb til 25 millioner

92 kommentarer
Vis kommentarer