Fem Roma-stjerner stoppet i paskontrol og sat på fly hjem

Den italienske storklub skal lørdag spille sin første kamp nogensinde i Indonesien. Men fem spillere mangler

Totti fik lov, men Gervinho og Ljajic er blandt de fem Roma-spillere, der blev stoppet i pas-kontrollen og sendt hjem (Foto: AP)
Totti fik lov, men Gervinho og Ljajic er blandt de fem Roma-spillere, der blev stoppet i pas-kontrollen og sendt hjem (Foto: AP)

Europæiske fodboldstjerner bliver normalt modtaget med åbne arme og skrigende tilhængere, når de ankommer til venskabskampe i Asien.

Men det forløb noget anderledes, da det italienske storhold AS Roma fredag aften landede i lufthavnen i Jakarta i Indonesien.

Fem af spillerne blev nægtet indrejse af immigrationsmyndighederne.

Det er første gang, at AS Roma er i Indonesien, men Seydou Doumbia, Gervinho, Victor Ibarbo, Adem Ljajic og Antonio Sanabria går glip af oplevelsen. Efter problemerne i paskontrollen blev de fem sat på det næste fly tilbage til Rom.

Cristiano Ronaldo vinker måske snart farvel til Real Madrid (Foto: AP) Spansk fodbold Agent spår exit: Ronaldo vinker farvel til Real

Francesco Totti sættes nu i forbindelse med tyrkiske Antalyaspor. (Foto: AP) Intl. fodbold En mere: Tyrkisk klub vil have Totti

Der er umiddelbart ingen forklaring på, hvorfor spillerne blev afvist.

Romas administrerende direktør, Italo Zanzi, ærgrer sig over den uventede situation inden lørdagens opvisningskamp mellem to hold bestående af Roma-spillere.

- Det er ikke en positiv ting for spillerne eller klubben, men vigtigst af alt ikke for de indonesiske fans fordi det er på grund af dem, at vi er her, siger Zanzi til klubbens hjemmeside.

Fodbold, og især sportens hold fra de store ligaer i Europa, er voldsomt populært i Indonesien.

Store skarer af tilhængere var da også mødt op for at få et glimt af de italienske stjerner i Indonesien fredag aften, da de ankom fra en turnering i Australien.

3 kommentarer
Vis kommentarer