Annonce:
Annonce:

Fodbolddommer og kæreste knivdræbt

Den italienske fodbolddommer Daniele De Santis og hans forlovede er fundet knivdræbt i en lejlighed i Lecce

Daniele De Santis blev 33 år.
Daniele De Santis blev 33 år.
Annonce:
Følg Fodbold

Ekstra Bladet har sikret sig rettighederne til Bodø/Glimts Europa League-møde med AC Milan. Med Ekstra Bladet+ kan du se kampen fra San Siro torsdag aften.

Italiensk fodbold er ramt af en tragedie.

Onsdag kan avisen La Repubblica fortælle, at den 33-årige fodbolddommer Daniele De Santis og dennes tre år yngre forlovede, Eleonora Manta, er fundet døde i deres hjem i Lecce.

Avisen skriver, at parret er fundet dræbt med et ukendt antal knivstik.

De lokale myndigheder er i gang med at undersøge omstændighederne, og det er i skrivende stund fortsat sparsomt med oplysninger om dobbeltdrabet.

Dog er det kommet frem, at parret skulle være blevet dræbt mandag, at den ene blev fundet i selve lejligheden, mens den anden lå udenfor på trappen.

Annonce:

La Repubblica skriver videre, at en uidentificeret mand er set løbe derfra med en kniv. Og så skulle myndighederne være meget interesserede i at tale med en cirka 60-årig mand. Om der er tale om den samme, som der blev set løbe fra gerningsstedet, er fortsat usikkert.

- Jeg er chokeret over denne tragedie. Vi ved endnu meget lidt, men vi er i tæt kontakt med familien og den del af dommerunionen, siger Marcello Nicchi, der er formand for den italienske fodbolddommerunion, til Gazzetta dello Sport.

Daniele De Santis havde kun været dommer i tre år og havde dømt i omegnen af 130 kampe i Serie C og Serie D – landets tredje- og fjerdebedste fodboldrække.

The King of Wembley er død

Forhandler om Ankersen

Superliga-spiller testet positiv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: