Fodbolddommer og kæreste knivdræbt

Den italienske fodbolddommer Daniele De Santis og hans forlovede er fundet knivdræbt i en lejlighed i Lecce

Daniele De Santis blev 33 år.
Daniele De Santis blev 33 år.

Ekstra Bladet har sikret sig rettighederne til Bodø/Glimts Europa League-møde med AC Milan. Med Ekstra Bladet+ kan du se kampen fra San Siro torsdag aften.

Italiensk fodbold er ramt af en tragedie.

Onsdag kan avisen La Repubblica fortælle, at den 33-årige fodbolddommer Daniele De Santis og dennes tre år yngre forlovede, Eleonora Manta, er fundet døde i deres hjem i Lecce.

Avisen skriver, at parret er fundet dræbt med et ukendt antal knivstik.

De lokale myndigheder er i gang med at undersøge omstændighederne, og det er i skrivende stund fortsat sparsomt med oplysninger om dobbeltdrabet.

Dog er det kommet frem, at parret skulle være blevet dræbt mandag, at den ene blev fundet i selve lejligheden, mens den anden lå udenfor på trappen.

La Repubblica skriver videre, at en uidentificeret mand er set løbe derfra med en kniv. Og så skulle myndighederne være meget interesserede i at tale med en cirka 60-årig mand. Om der er tale om den samme, som der blev set løbe fra gerningsstedet, er fortsat usikkert.

- Jeg er chokeret over denne tragedie. Vi ved endnu meget lidt, men vi er i tæt kontakt med familien og den del af dommerunionen, siger Marcello Nicchi, der er formand for den italienske fodbolddommerunion, til Gazzetta dello Sport.

Daniele De Santis havde kun været dommer i tre år og havde dømt i omegnen af 130 kampe i Serie C og Serie D – landets tredje- og fjerdebedste fodboldrække.

The King of Wembley er død

Forhandler om Ankersen

Superliga-spiller testet positiv