Fodboldkamp afblæst: Spiller slået bevidstløs efter fire sekunder

Lecce-spilleren Manuel Scavone er angiveligt uden for livsfare efter et grimt sammenstød fredag aften

Manuel Scavone fik hurtigt hjælp og kom til sig selv. Foto: Ritzau Scanpix
Manuel Scavone fik hurtigt hjælp og kom til sig selv. Foto: Ritzau Scanpix

Der var kun spillet ganske få sekunder af Serie B-opgøret mellem Lecce og Ascoli, da Manuel Scavone faldt bevidstløs til jorden efter et sammenstød med en modspiller fredag aften.

Scavone gik op i en hovedstødsduel, men slog hovedet voldsomt i sammenstødet med Ascolis Giacomo Beretta og gik efterfølgende ud som et lys.

Alvoren gik hurtigt op for både med- og modspillere, og Manuel Scavone fik akut hjælp af lægestaben, som sørgede for, at han kom til bevidsthed.

Ifølge det italienske medie CalcioMercato gik der ti minutter, før ambulancen kom og transporterede Scavone på hospitalet. Han skulle dog være uden for livsfare trods det voldsomme sammenstød.

Kampen blev noget utraditionelt ikke genoptaget, men det forventes at kampen spilles helt om en af de kommende dage.

Artiklen fortsætter under tweetet.

Kort efter sammenstødet oplyste Lecce på Twitter, at Scavone hurtigt kom til bevidsthed på banen, og at den medicinske stab reddede hans liv.

Den 31-årige italiener er udlejet fra Serie A-klubben Parma, der også sendte en hilsen via deres sociale kanaler.

Aboubakar Keita i aktion i en af de få kampe, han har spillet for FC København. Foto: Lars Poulsen FC København Ståle stikker til frysende spiller: Nemmere hvis han kommer til tiden

Hjalte Froholdt er et skridt nærmere NFL med invitationen til den prestigefyldte 'træningslejr'. Foto: Walt Beazley NFL 137 kilo tung dansker et skridt tættere på verdens største liga

Nicolai Poulsen er opfostret i Randers FC en klub, der ikke kan udstå AGF. Nu tager han turen til De Hvide. Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Det forbudte skifte - derfor er ny AGF'er kontroversiel

5 kommentarer
Vis kommentarer