Annonce:
Annonce:

Forhadte Higuaín: 'Vil ikke kunne gå på gaden i Napoli'

Det argentinske angrebs-es lavede i sommer det forbudte skifte til Juventus, og Napolis borgmester råder ham derfor til at alliere sig med en metaldetektor og 1000 mænd, hvis han vil besøge den syditalienske by

Annonce:
Følg Fodbold

De elskede ham. Næsten lige så højt som de elskede Diego Maradona.

Gonzalo Higuaín smadrede med 36 scoringer målrekorden i Serie A i sidste sæson for Napoli, og på Sao Paulo skrålede de fulde af kærlighed hans navn, når han havde sat endnu en bold i kassen.

Den målfarlige argentiner erobrede napolitanernes hjerter og knuste dem igen, da han i sommer blev solgt til Juventus. 'Den Gamle Dame' indfriede hans frikøbsklausul på 670 mio. kr., og nu går 28-årige Higuaín i stedet på måljagt i den zebrastribede trøje.

Lørdag aften møder han for første gang sin tidligere klub og er formentlig glad for, at det trods alt ikke er i Napoli. For i det sydlige Italien er han ikke længere velkommen efter det forbudte skifte.

Annonce:

Efter den kontroversielle transfer brændte de hans trøje og rev billeder af ham itu. Og selv om der er gået nogle måneder, så er Higuaíns skifte bestemt ikke glemt...

Den tidligere holdkammerat Faouzi Ghoulam vil ikke tale med ham, og Napolis borgmester har også blandet sig.

- Fansene havde et stærkt bånd til ham. Han brød det følelsesmæssig bånd med Napoli. Da han gik, forsvandt det. Jeg tror ikke, at Higuaín ville kunne gå på gaden i Napoli

- Selv om vi er gæstfrie ville Pipita (Higuaíns kælenavn, red.) ikke få nogen rar velkomst, siger Napolis borgmester Luigi de Magistris til Radio 2 ifølge Football Italia.

50931528.jpg 

Ifølge borgmesteren så gør Higuaín klogt i at tage sine forholdsregler, hvis han ellers på et tidspunkt har tænkt sig at tage en tur forbi Napoli:

- Renzi (premiereminister, red.) er nødt til at gå med en metaldetektor og være omringet af 1000 mænd. Det ville være noget lignende med Higuaín.

- Faktisk burde de mødes, så vi kunne optimere politiindsatsen.

Annonce:

Hovedpersonen takkede tilbage i september Napolis fans og fortalte, at han godt kunne forstå, at de var sure på ham. For det er de, fansene, og det er træner Maurizio Sarri også.

- Hvordan jeg kommer til at hilse på ham lørdag? På samme måde som en far hilser, når hans søn har gjort ham gal.

Juventus har før topopgøret i Torino 24 point på førstepladsen, mens Napoli indtager tredjepladsen med 20 point.

Gonzalo Higuaín har foreløbig ramt plet seks gange for sin nye klub i ligaen, og mon ikke han er opsat på at vise både sin nuværende og tidligere tilbedere, at der er mål i ham lørdag aften.

TV: Se flere lækre kasser fra den argentinske bomber her:

Juve-angriber afslører gigantisk bud fra Barcelona

Drømmemål sikrer Juventus sejren i Lyon

Kom helt tæt på: Derfor havnede Bendtner i Forest

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: