Francesco Totti tager en sæson mere i Roma

Francesco Totti har aldrig spillet andre steder end AS Roma, og det kommer han heller ikke til, slår han fast

Francesco Totti bliver bare ved og ved. (Foto: AP)
Francesco Totti bliver bare ved og ved. (Foto: AP)

Til store glæde for klubbens fans har ikonet Francesco Totti tirsdag forlænget sin kontrakt med AS Roma.

Klublegenden, der aldrig har spillet i andre klubber, skal også spille i Romas mørkerøde trøje i den kommende sæson. Det bliver Tottis sidste som professionel fodboldspiller.

Det oplyser Totti og Roma på klubbens hjemmeside.

Spekulationerne om Tottis fremtid har ellers været mange, da han i den for nylig færdigspillede sæson på trods af sin status ofte varmede bænken.

Roma-legenden har endnu år i sig endnu. (Foto: AP) Italiensk fodbold Roma på vej med forlængelse af legenden Totti

Nu kan han i stedet for fremtidsovervejelserne fokusere på at udbygge sin klubrekord for flest spillede kampe og flest mål i Roma-trøjen. Offensivspilleren har scoret 304 mål i 758 kampe siden sin Roma-debut i 1993.

- Jeg ville virkelig gerne have den her kontrakt. Den repræsenterer realiseringen af min drøm. Jeg har altid ønsket at afslutte min karriere med kun at have spillet i én trøje, Romas.

- Efter jeg har talt med præsidenten, er jeg endnu mere overbevist om, at vi ved at arbejde sammen kan opnå store ting, siger Totti til klubbens hjemmeside.

Totti har foruden Romas trøje også spillet i Italiens nationaldragt. 59 gange har han repræsenteret de azurblå på A-landsholdsniveau, og han var blandt andet med til at vinde VM 2006.

Martin Jørgensen skal måske snart fungere som scout i Nordeuropa for Fiorentina. (Foto: Lars  Poulsen) Italiensk fodbold Martin Jørgensen tæt på Fiorentina-job

Pilen peger mod Italien for Dani Alves, der må sige farvel til Lionel Messi og de øvrige stjerne-kammerater i Barcelona. (Foto: AP) Italiensk fodbold Dani Alves bekræfter Juventus-skifte

Inter har fået nye ejere. (Foto: AP) Italiensk fodbold Kinesisk ejer vil føre Inter tilbage til storhed

Derfor er Totti kongen af Rom:  

8 kommentarer
Vis kommentarer