Annonce:
Annonce:

Fyret efter tre kampe

Sæsonens første fyringer i Italiens Serie A er en realitet. Verona og Cagliari skifter ud på trænerposten

Eusebio Di Francesco fik kun tre kampe i spidsen for Verona i denne sæsons Serie A. (Arkivfoto) Foto: Jonathan Moscrop/Ritzau Scanpix
Eusebio Di Francesco fik kun tre kampe i spidsen for Verona i denne sæsons Serie A. (Arkivfoto) Foto: Jonathan Moscrop/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Tre ligakampe og en pokalkamp. Det var, hvad det blev til i denne sæson for de italienske Serie A-trænere Eusebio Di Francesco fra Verona og Leonardo Semplici fra Cagliari.

Begge trænere har tirsdag fået silkesnoren.

Efter en 3-0-sejr i første runde af pokalturneringen har Verona tabt de tre første kampe i Serie A, og længere var snoren til cheftræneren ikke i Preben Elkjærs tidligere klub.

Mandag tabte holdet 0-1 på udebane til Bologna, og det blev Di Francescos sidste i spidsen for holdet. I stedet overtager Igor Tudor.

Nederlaget har efterladt Verona på en øjeblikkelig næstsidsteplads. Holdet sluttede som nummer ti i sidste sæson i den bedste italienske fodboldrække.

52-årige Eusebio Di Francesco er ikke helt uvant med kortere ophold i klubber. I 2017/18-sæsonen førte han AS Roma til semifinalen i Champions League, men blev fyret i den efterfølgende sæson.

Siden har han i tre forsøg ikke formået at få lov til at beholde sit job i en hel sæson. I Sampdoria fik han otte kampe, det blev til 26 kampe for Cagliari og nu altså blot 4 for Verona.

Senere tirsdag oplyste Verona, at den nye træner bliver kroaten Igor Tudor, der indledte trænerkarrieren i Hajduk Split, hvor han både indledte og sluttede sin spillerkarriere.

Siden har han været omkring blandt andre Galatasaray og Udinese som træner, og i sidste sæson var han assistent for Andrea Pirlo i Juventus.

Heller ikke på Sardinien er der stor tålmodighed med trænere. Cagliari oplyser således, at Leonardo Semplici er fortid på trænerposten.

I alt 19 kampe fik han i spidsen for holdet og altså blot fire i denne sæson.

Cagliari vandt ganske vist pokalkampen mod Pisa, men har kun fået et point i tre ligakampe. Senest blev det 2-3 hjemme mod Genoa.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: