'Godt stiv' Roma-stjerne undskylder vild nytårsfest

Radja Nainggolan har undskyldt for sine ord og handlinger nytårsaften

Radja Nainggolan (tv) fejrede nytårsaften lige voldsomt nok til flere Roma-fans' smag. Arkivfoto: Maurizio Brambatti/ANSA via AP
Radja Nainggolan (tv) fejrede nytårsaften lige voldsomt nok til flere Roma-fans' smag. Arkivfoto: Maurizio Brambatti/ANSA via AP

De fleste mennesker fejrede sikkert nytårsaften med en god fest og lidt alkohol til at skylle det gamle år ned med. Det samme gjorde den belgiske fodboldspiller Radja Nainggolan, der til daglig tørner ud for italienske AS Roma.

Nainggolans fejring blev dog for meget af det gode for mange Roma-fans, der følger midtbanestjernen på de sociale medier.

Her havde belgieren lagt en video op, hvor han ses give den god gas med både alkohol og rygning. På et tidspunkt i videoen får Nainggolan også fortalt sine følgere, at han er 'godt stiv'.

Se Radja Nainggolans nytårsvideo her:

Det fik mange fans til at påpege, at hans fejring tog overhånd. Særligt med tanke på Romas skuffende 1-1-kamp mod Sassuolo dagen inden nytårsaften og med den kommende kamp lørdag hjemme mod Atalanta in mente.

Oprindeligt var Nainggolan hård ved de følgere, der havde kritiseret ham, og han svarede 1. januar på Instagram:

- Selv på nytårsaften vil I skabe overskrifter. Godt nytår til alle, bortset fra jer... få et liv, skrev Nainggolan.

Beskeden blev dog hurtigt ændret til en undskyldning, hvor den belgiske landsholdsspiller blandt andet skrev:

- Jeg er meget ked af, hvad der skete i nat (nytårsnat, red.). Som I alle ved, kan jeg godt lide at have det sjovt med mine venner, og jeg elsker at fejre nytår. Men i nat gik jeg over stregen. Jeg synes, det er en speciel nat, og det er ok at fejre den, men jeg ønskede selvfølgelig ikke at være et negativt forbillede. Derfor har jeg behov for at undskylde for mine ord og handlinger, skrev Radja Nainggolan på sin fan-profil på Instagram.

Ifølge belgiske niewsblad.be kan Radja Nainggolan se frem til en større bøde fra AS Roma, men ellers skulle nytårsfejringen ikke få yderligere konsekvenser.

Læs mere om italiensk fodbold herunder:

Målmandskiks hjalp AC Milan: Se det her

Storebror afløste lillebror: Det var en drømme-debut

Legende revser chok-køb til 300 millioner: 'Han har store problemer'

Fan-protest efter milliard-sløseri: 'Kan ikke fortsætte sådan'

Hamsik snupper Maradonas rekord i Napoli-sejr