Grotesk ansættelse: Fyrer verdensmester efter fire uger

Fabio Grosso er færdig i Brescia, som ansatte ham 5. november. Hans forgænger er genansat som cheftræner

Fire uger.

Så lang tid fik den italienske VM-helt fra 2006 Fabio Grosso i jobbet som cheftræner for Serie A-klubben Brescia, før han mandag aften blev kylet ud af klubben igen.

Siden han blev ansat 5. november, har Brescia tabt tre ud af tre kampe i Serie A med en kedelig målscore på 0-10, og det var grelt nok til at koste en fyreseddel.

I stedet har klubben genindsat Eugenio Corini i cheftrænersædet. Da Corini blev fyret i starten af november, lå Brescia næstsidst i Serie A, men siden er holdet dumpet ned på sidstepladsen og har fem point op til redning efter 14 ud af 38 spillerunder.

I sin korte tid som Brescia-træner nåede Fabio Grosso at gøre sig bemærket, da han til udekamp mod AS Roma udelod problembarnet Mario Balotelli i truppen, fordi angriberen havde været for doven til træning.

I sommeren 2006 blev Fabio Grosso helt i Italien, da han spillede en nøglerolle i landets VM-guld.

Venstrebacken scorede i den forlængede spilletid i semifinalen mod Tyskland, og i VM-finalen scorede han på det afgørende straffespark i straffesparkskonkurrencen mod Frankrig.

Mario Balotelli har igen gjort sig bemærket på en lidt uheldig måde. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Balotelli straffet for at være for doven

Vincenzo Iaquintas største fodboldøjeblik var VM-triumfen i 2006. Her er han til venstre på billedet sammen med Fabio Cannavaro, Filippo Inzaghi og Fabio Grosso i selskab med den eftertragtede pokal . Foto: AP Italiensk fodbold Verdensmester skal i fængsel: - Det har ødelagt mit liv

Fabio Grossos jubelscene efter han afgjorde VM-finalen i 2006 er blevet legendarisk. (Foto: AP) Premier League Ingen verdensmester til Laudrup

8 kommentarer
Vis kommentarer