Annonce:
Annonce:

Højlund på spil igen

Atalanta vandt 3-1 over Cremonese i Serie A. Indskiftede Rasmus Højlund lavede en assist ved målet til 2-1

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup
Annonce:
Følg Fodbold

Efter fem mål i to kampe for det danske fodboldlandshold var Rasmus Højlund lørdag i aktion for sin italienske klub, Atalanta.

Højlund indledte Serie A-kampen ude mod Cremonese på bænken, men kom ind efter en time og satte et afgørende aftryk på kampen. Det endte med en 3-1-sejr til Atalanta.

Ved stillingen 1-1 stod Højlund for den soloaktion og assist, der førte til kampens afgørende mål til 2-1 efter 73 minutter.

Højlund tog et træk mod baglinjen og satte sin direkte modspiller, inden den danske landsholdsangriber trillede bolden ind over, hvor Jeremie Boga bare skulle sætte indersiden på.

Efterfølgende viste Højlund flere eksempler på sin evne til at holde fast i bolden og drible forbi Cremonese-spillerne i høj fart.

Annonce:

Det var dog ikke lutter gode aktioner fra Højlund, der brændte en stor chance efter 89 minutter fra få meters afstand. Højlund ramte ikke bolden ordentligt, og den strøg forbi stolpen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Atalantas Marten De Roon (til venstre) kunne fejre målet til 1-0 ude mod Cremonese i Serie A. Foto: Stefano Nicoli/Ritzau Scanpix
Atalantas Marten De Roon (til venstre) kunne fejre målet til 1-0 ude mod Cremonese i Serie A. Foto: Stefano Nicoli/Ritzau Scanpix
 

Kort efter øgede den indskiftede Atalanta-angriber Ademola Lookman til slutresultatet 3-1.

Inden indskiftningen af Højlund havde de to mandskaber scoret en gang hver.

Atalantas midtbanespiller Marten de Roon bragte udeholdet foran kort før pausen.

Cremonese-angriberen Daniel Ciofani udlignede på straffespark ti minutter inde i anden halvleg, efter at Atalanta-stopperen Rafael Toloi havde ramt bolden med hånden inde i feltet.

Joakim Mæhle kom på banen efter 66 minutter, og den danske landsholdsspiller var dermed med i den gode periode for Atalanta.

Mæhle havde en afslutning, der ramte stolpen, men der var forinden vinket for offside på danskeren.

Med sejren er Atalanta nummer fem med 48 point efter 28 kampe, mens Cremonese fortsat er på sidstepladsen med blot 13 point. En enkelt sejr er det blevet til for bundproppen.

En ukendt FC Midtjylland-spiller eller -ansat har sat sine Superliga-medaljer til salg på nettet. Hør mere i 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

TILTALE

Annonce:
Annonce: