Hva' fan? Står med røven bar efter sen udligning

Sampdorias Riccardo Saponara blev klædt helt af, da han ville fejre med klubbens fans på tribunen

Riccardo Saponara lufter sin glæde med mere sammen med Sampdorias fans efter sin sene udligning.
Foto: Paolo Bruno, Getty Images
Riccardo Saponara lufter sin glæde med mere sammen med Sampdorias fans efter sin sene udligning. Foto: Paolo Bruno, Getty Images

Der var ellers lagt op til, at Sampdoria skulle forlade Stadio Olimpico lørdag aften med bar røv og uden point, efter Ciro Immobiles sene straffesparksscoring til 2-1 for Lazio.

Men kort efter var det i stedet gæsternes Riccardo Saponara, der i bogstaveligste forstand lod sig hylde af klubbens medrejsende fans – iført bar røv!

'Sådan et mål fortjener en speciel fejring', skriver italienerens svenske holdkammerat Albin Ekdal på Instagram efter den vilde udvikling i Rom, der altså endte med det bizarre syn af midtbanespillerens bare balder.

Hans udligning var mindst lige så spektakulær, da han ni minutter inde i dommerens tillægstid – i det 99. minut – karatesparkede bolden i mål. Ifølge ham selv med lukkede øjne.

Herefter smed han trøjen og for ud til Sampdorias fans og kastede sig i armene på dem. En øvelse, der altså kostede ham yderligere afklædning i den kølige decemberaften.

- Det var fremragende. Efter straffesparket gik vi ned, men jeg blev ved med at tro på det, selv ved den sidste lange bold. Jeg så bolden komme og lukkede øjnene, da jeg sparkede til den, siger Riccardo Saponara ifølge bold.dk til streamingtjenesten DAZN.

- Da jeg åbnede øjnene så jeg, at den var gået ind. Jeg løb ud til fansene bag målet, og de rev alt mit tøj af. Det var en fantastisk følelse at score så sent i kampen, fortæller den 26-årige og røvglade midtbanespiller.

Se også: Superliga-træner spøger hos Bendtner: Nu skifter de svar

Se også: Rødt chok i Aalborg: Ydmyget i målfest

Se også: Tv-billeder afslører: Ond hetz mod Premier League-stjerne

Se også: Messi tryllede i Barcelona-derby

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere