Ibi fnyser over Palermo: Karriere-mord på Simon!

Simon Makienok får ingen spilletid i Palermo og har stort set ikke fået det siden skiftet i sommer - det gør konen rasende

Ibi og Simon Makienok blev gift i Holmens Kirke i starten af september (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Ibi og Simon Makienok blev gift i Holmens Kirke i starten af september (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Den tidligere Brøndby-bomber Simon Makienok har ikke set skyggen af spilletid, siden han 19. oktober fik de sidste to minutter i Palermos 2-1-sejr over Cesena.

Først holdt en skade ham ude, og siden har det været trænerens beslutning, at to-meter manden ikke har skulle optræde i den karakteristiske lyserøde trøje.

For den 24-årige angriber, der skiftede til Italien for cirka 21 millioner kroner, har udlands-eventyret udviklet sig til et mareridt.

Spørger man Simons kone Ibi Makienok, er det ikke blot et mareridt, men et karriere-mord.

Tv-værten Ibi Makienok (tidligere Støving) har netop startet sin nye karriere på Kanal 5, men hun har aldrig været bleg for at blande sig i, hvordan hendes 16 år yngre mand behandles.

Således heller ikke, da klub-præsidenten antydede, at der skulle være knas med ægteskabet.

- Han er ikke faldet til. Han har også problemer med sin kone, det er derfor, de vil væk, sagde Maurizio Zamparini i starten af december, hvilket strak fik Ibi til Twitter-tasterne.

Palermo: Makienok har problemer

Klubpræsident vil have Makienok ud

Siden er det ikke lykkes for Simon Makienok at komme væk fra det italienske, selv om flere rygter pegede i retning af et skifte til norske Molde. Og selv om transfervinduet ikke er lukket hos vores nordiske brødre, er det ikke noget, der lige nu tyder på, Makienok skulle komme væk fra sit Palermo-mareridt.

Og tre måneder senere er den tidligere TV2-vært fortsat rasende på den behandling, som 24-årige Simon Makienok har fået og fortsat får. Det fortæller hun til ugebladet Her og Nu, der er på gaden onsdag.

- Irriterer det dig, at han ikke får så meget spilletid, spørger ugebladet.

- Irritation er ikke ordet. Det er karriere-mord at ansætte nogen, man ikke vil bruge. Det er totalt spild af et menneskes talent, tid og energi, lyder svadaen fra Ibi, der også siger, at hun ikke har meget mere at sige om præsidenten.

- Da argumentet for Simons manglende spilletid er en løgn - og det kommer der mere om, lige så snart han kommer væk fra den klub, siger hun til ugebladet.

Ibi Makienok skal i øvrigt være vært på programmet 'Ta' pengene og løb'.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Simon Makienoks agent Michael Steensgaard for at høre, hvad det er for en løgn, der er tale om.

Det er ikke blevet til scoringer i Palermo. Til gengæld kan du herunder nyde to scoringer i Brøndby-trøjen fra Simon Makienok

Ibi Makienok er sammen med Pelle Hvenegaard og Oliver Bjerrehuus værter på Kanal 4 og 5's nye satsninger. Ibi skal være vært for programmet 'Ta pengene og løb' (Foto: Jonas Olufson)
Ibi Makienok er sammen med Pelle Hvenegaard og Oliver Bjerrehuus værter på Kanal 4 og 5's nye satsninger. Ibi skal være vært for programmet 'Ta pengene og løb' (Foto: Jonas Olufson)

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter