Indskiftede Cornelius amok: Scorer hattrick på 11 minutter

Andreas Cornelius gik målamok for Parma og scorede tre gange mod Genoa og Lasse Schöne - som indskifter

Andreas Cornelius fejrer en af sine tre scoringer. Foto: Serena Campanini/Ritzau Scanpix
Andreas Cornelius fejrer en af sine tre scoringer. Foto: Serena Campanini/Ritzau Scanpix

Det har knebet en anelse med målscoringen for Andreas Cornelius, siden han skiftede til Parma i sommerpausen, men søndag aften gik den danske angriber helt amok og scorede hattrick i 5-1-sejren over Genoa.

Tre gange så mange mål som han havde scoret i hele sæsonen inden dagens kamp...

Og så var Andreas Cornelius oven i købet henvist til bænken fra kampens start, men en tidlig skade til Roberto Inglese sendte danskeren i aktion allerede efter 12 minutter. Cornelius kvitterede for indskiftningen, og inden dommeren fløjtede til pause havde den tidligere FCK'er scoret to gange.

Se også: Nu undskylder VAR: - Det må aldrig ske igen

Først på et uimodståeligt hovedstød fra et frisparksindlæg, inden han fordoblede sin egen måltotal med et dunder af et venstrefodshug.

3-0 til Parma ved pausen, men Andreas Cornelius hvilede ikke på laurbærrene. Fem minutter efter pausen fuldendte han sit hattrick. Alle tre mål blev scoret inden for 11 minutters spilletid.

Artiklen fortsætter under billedet..

Foto: Serena Campanini/Ritzau Scanpix
Foto: Serena Campanini/Ritzau Scanpix

Det er Cornelius' første hattrick i italiensk fodbold, hvor han nu er noteret for syv mål i alt siden skiftet fra FC København til Atalanta i 2017.

Trods de få mål i denne sæson startede Andreas Cornelius inde for Danmark i EM-kvalifikationskampen mod Schweiz, hvor han var medvirkende til, at Danmark vandt 1-0. Og mon ikke, at angriberen er inde i Parma-træner, Roberto D'Aversas, overvejelser til næste kamp?

Lasse Scöne startede på banen for Genoa, men blev skiftet ud undervejs, mens Peter Ankersen omvendt blev skiftet på banen ti minutter efter pausen.

Med storsejren er Parma nummer otte i Serie A. Genoa er næstsidst.

Se også: Liverpool reddet til sidst i stort VAR-drama

Se også: Schmeichel: Det er et ubehageligt spørgsmål

Sport og Spil 'Emil' har Superligaens mest løjerlige navn

78 kommentarer
Vis kommentarer