Inter-boss i London tror på Eriksen-handel

Inters sportsdirektør, Piero Ausilio, der netop har været i London og besøge Tottenham, har tillid til, at italienerne har gjort sit arbejde i forhold til at hente Christian Eriksen til Milano

Foto: Eddie Keogh/Reuters/Ritzau/Scanpix
Foto: Eddie Keogh/Reuters/Ritzau/Scanpix

Et Christian Eriksen skift til Inter synes lige op over.

I hvert fald var Inters sportsdirektør, Piero Ausilio, onsdag i London for at tale med Tottenham om en handel her og nu.

Inter ser ud til allerede at have klaret forhandlingerne med Eriksens agent, Martin Schoots, der tidligere har været i Milano, så den danske landsholdsspiller kan for så vidt skifte, når kontrakten udløber til sommer.

Den bedste løsning for alle parter er dog, at Inter køber ham fri til et skift her og nu. Det har Tottenham efter sigende krævet 150 millioner for, mens Inter ville give det halve plus diverse bonusser.

Det bud skulle i løbet af onsdagen være hævet med 50 procent, så parterne kan være nået frem til en løsning.

I hvert fald var Ausilio optimistisk, da han onsdag aften hastede igennem lufthavnen for at nå flyet tilbage til Italien. Her talte han kort til Sky Sports, der også spurgte til handlen med Chelseas Olivier Giroud.

- Vi har tillid ikke bare til de to spillere, men også til det arbejde, vi gør med træneren og spillerne . Hvis vi kan gøre noget afgørende for at forbedre holdet, vil vi gøre det, siger sportsdirektør Piero Ausilio.

Angiveligt skulle Inter være villige til at sende den uruguayanske midtbanespiller Matias Vecino til Tottenham som en del af handlen. Desuden har Tottenham allerede sikret sig Gedson Fernandes på lån fra Benfica, så klubben har sikret sig mod Eriksens afgang.

Gedson Fernandes spillede mange kampe for Benfica i sidste sæson, men har haft sværere ved at komme til kampe i denne sæson. Foto: EMMANUEL FOUDROT/Ritzau Scanpix Tottenham Midt i Eriksen-saga: Tottenham henter ny midtbanespiller

Lobotka har i Spanien imponeret for Celta Vigo og har bidt skeer med de helt store stjerner. Foto: Manu Fernandez FC Nordsjælland Stjerne solgt: Millioner på vej til FC Nordsjælland

Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix Premier League Irriteret efter nye Eriksen-angreb

10 kommentarer
Vis kommentarer