Inter-boss spottet til Eriksen-middag

Christian Eriksens agent, Martin Schoots, er blevet spottet til en middag med Inters sportsdirektør, Giuseppe Marotta

Eriksen er kommet i unåde hos Tottenhams fans: Er hovedet det forkerte sted efter transfersagaen? Video: Discovery Networks Danmark

Repræsentanter for Inter og Christian Eriksen er blevet set sammen i Milano torsdag aften.

Eriksen har længe været kædet sammen med et skifte til den blå del af Milano, og rygterne aftager næppe efter danskerens agent, Martin Schoots, og Inters sportslige chef, Giuseppe 'Beppe' Marotta, har spist middag sammen i den italienske modehovedstad ifølge CalcioMercato.

Indholdet af samtalen er ikke kendt, men det ville være meget overraskende, hvis der ikke skulle have været et dansk klubskifte til Milano på menuen, som ikke er Simon Kjær til AC Milan. Officielt repræsenterer Martin Schoots således ikke andre spillere end Christian Eriksen.

Sky Sports-journalisten Fabrizio Romano har sågar lagt et billede fra aftenen op af de to herrer.

Meldingerne har længe været, at Eriksen og Inter er blevet enige om en aftale, mens Tottenham, som er den sidste part i forhandlingerne, skulle vente flere euro fra Italien.

Afstanden er ikke enorm, men det skulle være den sidste store hurdle, at Tottenham har sat et prisskilt på 20 millioner euro, til svarende 150 millioner kroner, mens Inter indtil videre ikke vil give mere end 15 millioner euro, svarende til 112 millioner kroner.

Christian Eriksen spillede tirsdag FA Cup-kamp mod Middlesbrough. Kampen kan have været hans sidste i Tottenham-trøjen. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Nærmer sig skifte: Kun småpenge adskiller dem

Tidligere på ugen var Tottenham-manager, José Mourinho, tøvende med at fortælle, om danskeren ville være tilgængelig til weekendens kamp mod Watford.

- Han spiller i morgen (i tirsdags red.). Efter den har vi en kamp på lørdag, og måske spiller han igen om lørdagen, sagde Mourinho på pressemødet ifølge BBC.

Der er siden blevet mindre plads på Tottenhams midtbane med tilgangen af den portugisiske midtbanespiller Gedson Fernandes, og med danskerens kontraktudløb til sommer skal London-klubben rykke nu, hvis de vil have nogen form for betaling. 

Danskeren er et af mange mål for den italienske storklub, som i disse dage har særdeles travt. Foruden Eriksen skulle de håbe på at kunne tage Ashley Young og Olivier Giroud med hjem fra Premier Leauge-klubberne Manchester United og Chelsea.

Den svenske landsholdsanfører, Jim Gottfridsson, var en af de fire, der overtrådte holdets politik om indtagelse af alkohol. Foto: Adam Ihse/Reuters/Ritzau Scanpix Håndbold Midt under EM: Svenske stjerner drak på bytur

Esbjerg Snupper spiller hos Superligaens tophold

Pione Sisto i kamp for Celta mod Barcelona. Foto: JOAN VALLS/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Stjernen om Sisto: - Han havde dårlige vaner

48 kommentarer
Vis kommentarer