Inter henter United-stjerne

Ashley Young forlader Manchester United og skifter til italienske Inter på en halvårlig kontrakt med option

Studie: TRANSFER: Kan Pogba komme tilbage i varmen i United eller skal han videre? Allan O. tror ikke på ægteskabet mellem franskmanden og The Reds Devils. Producer: Lasse Brøndal

Inter forstærker sig i defensiven med rutinerede Ashley Young.

Det bekræfter den italienske topklub fredag på sin hjemmeside, hvor det berettes, at den 34-årige brite har skrevet kontrakt frem til sommeren med option på yderligere en sæson i klubben.

Klubskiftet var ventet, da Ashley Young havde kontrakt med United frem til sommer, og da flere medier beskrev, at han var i Milano til lægetjek fredag.

Ashley Young følger dermed i fodsporene på Romelu Lukaku samt Alexis Sánchez, der begge skiftede Manchester United ud med Inter i sommeren i 2019.

Lukaku skiftede permanent, mens Inter indgik en lejeaftale omkring Sanchez.

Ashley Young kom til Manchester United i 2011 fra Aston Villa, og han opnåede at vinder mesterskabet i 2013, FA Cup-titlen i 2016 og både Liga Cuppen og Europa League i 2017 med United.

Han har i alt spillet 261 kampe for United og er noteret for 19 scoringer.

Ashley Young skifter til Inter. Foto: Adrien Dennis/Ritzau Scanpix
Ashley Young skifter til Inter. Foto: Adrien Dennis/Ritzau Scanpix

Ashley Young har spillet 39 landskampe for England, og han var anfører i Manchester United i denne sæson, inden den ære fredag tilfaldt Harry Maguire, inden Youngs klubskifte blev officielt.

Inter er i den seneste tid i italienske, britiske og danske medier meldt tæt på at sikre sig danske Christian Eriksen enten i en handel i januar eller om et halvt år, når Eriksens kontrakt i Tottenham udløber.

Inter ligger på andenpladsen i Serie A med to point op til Juventus på førstepladsen.

Brøndby-fans blev overfaldet og røvet efter klubbens kamp mod FC København i Parken 12. august 2018. Foto: Anthon Unger. Sport og Spil Brøndby-fans tæsket og ydmyget: - De var på rov

Det brænder bag kulissen i Brøndby. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Her er Brøndbys fem største udfordringer

Celtic og FCK mødes til februar i Europa League. På transfermarkedet har skotterne slået københavnerne. De henter det polske angrebstalent Patrik Klimala. Foto: Russell Cheyne Sport og Spil Superligaen Indefra: Overbyder FCK i angriberjagt

2 kommentarer
Vis kommentarer