Inter planlægger renovering af San Siro

For over en halv milliard kroner er italienske Inter klar til at smide i for at modernisere deres hjemmebane.

Det handler dog først og fremmest om, at deres lokalrivaler, Milan, flytter fra San Siro, som de to klubber har delt i umindelige tider. Det er den italienske erhvervsavis Il Sole 24 Ore, der i dagens avis skriver, at Inter skulle være klar til at investere i stadion.

Flere ting står dog i vejen. Inter ejer ikke selv stadionet. Det gør kommunen, og de har skrevet en lejeaftale om stadion med både Milan og Inter frem til 2030. Derfor skal der først findes en løsning på dét, inden kommunen kan sælge stadion til Inter.

Det næste møde omkring San Siro vil blive foretaget i april, skriver den italienske avis. De skriver desuden, at det ikke kun er stadionet, der er på tegnebrættet, men også området omkring stadion, der vil få en kærlig hånd.

Der er dog allerede planer om forbedringer af stadion. Champions League-finalen vil nemlig blive spillet på San Siro i næste sæson.

Hvis San Siro skulle blive solgt, så bliver Inter blot den anden klub i Italien, der selv ejer sit stadion. Den eneste i øjeblikket er Juventus, som har fået stor glæde af at eje deres ejet stadion.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere