Inzaghi irriteret: Jeg forstår vores fans

Intet kører helt som det skal i Milan, hvor holdets træner Filippo Inzaghi nu efterlyser mere selvtillid i truppen

Filippo Inzaghi har store problemer i AC Milan. (Foto: AP)
Filippo Inzaghi har store problemer i AC Milan. (Foto: AP)

Med et 1-1-resultat hjemme mod Empoli i den tidlige søndagskamp har Milan nu store problemer, og er placeret midt i tabellen i Serie A.

Det var en kamp, hvor Diego Lopez blev smidt ud i kampens slutning og tidligere måtte Alex forlade banen med en brækket næse efter bare otte minutters spil.

Der er derfor endnu en spiller til Milans skadesliste.

Kontroversielle Claudio Lotito i selskab med hollandske Stefan de Vrij. (Foto: AP) Italiensk fodbold Grove italienske beskyldninger: Præsidenten er en idiot!

Det gjorde Milan-træner Filippo Inzaghi klart efter kampen til Sky Sport Italia klart, at han var irriteret over, men der var også andet, der gik ham på, hvis Milan igen skal rejse sig.

- Lige i øjeblikket har vi brug for at arbejde med det mentale. Spillerne har brug for at finde noget selvtillid frem.

Milan-spillerne måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Empoli. (Foto: AP/Luca Bruno) Italiensk fodbold Nedturen fortsætter for Milan i Serie A

- Jeg forstår fansene, fordi de går igennem en hård tid. Fansene er ligesom mig. De vil altid have mere. Nu skal vi bare smøge ærmerne op og ændre råbene til klapsalver, siger Filippo Inzaghi til TV-stationen.

Spansk fodbold Barcelonas snedige plan: Sådan vil de hente nye spillere

Milan har i de seneste syv spillerunder i Serie kun indhentet fem point, hvor bunden af Serie A begynder at nærme sig for de syvdobbelte vindere af Champions League og Mesterholdenes Europa Cup.

Målene i Milans kamp mod Empoli blev scoret af henholdsvis Mattia Destro og Massimo Maccarone.

0 kommentarer
Vis kommentarer